Mössa är det bästa

 
 
 
Jag visade min nya mössa på instagram igår, visst är den fin. Det är Kari Traa, bara älskar allt från dem. Jag använde koden som ni fick här på bloggen och som gäller fram till jul på Ellos. Kul med färg tycker jag i detta väder. Då syns man lite mer när man är ute och går också även jackan kommer där ifrån men den har jag haft ett tag nu. 
 
Idag gav jag bort en gammal jacka som bara hängt i garderoben till en tjej som tigger pengar utanför Lidel, hon såg glad ut och det kändes bättre att ge henne denna gång än att packa till Myrorna. Jag brukar skänka gamla kläder till människor jag känner (oftas till min mamma och syster) för det är trevligt att se dem man ger åt. Den här gången blev det denna tjejen för jag tycker alltid det ser ut som hon fryser. 
 
Ni är det dags för middag
 
Uppdaterar Ellos igen
 
Rabattkoden 309709 ger 30% på den dyraste varan vid nybeställning.  
 
Villkor:
30% Rabatt på dyraste* varan vid nybeställning över 200 kr (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos.
Max 1 gång/kund. T.o.m. 2014-12-31. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Mössa är det bästa”

  1. Så härligt att höra om att du gav bort jackan till en som verkade behöva den. Blir så glad av att höra om såna saker!
    Tyvärr finns en del hemlösa i Edinburgh där jag nyss varit, och jag försöker alltid köpa tidningar av dem som säljer. En liten sak, men det känns bra att göra något i allafall.

    1. Hej, du får 30 % på den dyraste varan vilket betyder att du måste köpa fler än en sak, kan det vara det som är felet. Annars ska jag maila Ellos och fråga. Så var det för mig. Kram

    1. Hej, jag köpte flera saker som en pall, tröja, mössa och kläder till barnen så det stämmer nog då. Då fick jag rabatt på dyraste varan och det var inte mössan så det var dumt att visa den. Tack då vet jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *