Lotta i Corren

 
Idag säger jag välkommen till alla nya läsare som kikar in genom att ha läst om mig i vår lokala tidning Corren. Här är min dagbok på nätet. En undebar plats som jag får dela med er och genom den har jag också fått många nya vänner i hela landet. Att blogga har blivit en del av mitt liv, men det är mina reportage och mitt yrke som fotograf som jag lever på. Jag älskar alla delar av detta kreativa jobb.
 
 
 Nu hittar du en del av inlägget HÄR
 
 
Bloggen är nyss flyttat hit till ny domän och jag har inte hunnit fixa ordning på alla bilder, men välkommen att kika runt här. Till er andra som tittar in här så ska jag fota tidningen så ska ni få se reportaget. 
 
 
 
Kram Lotta
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lotta i Corren”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *