Jag har jobbat hårt för det

 
Bilden är en del av min bok som ni hittar här
 
 
Gud vilken rolig dag! Jag vaknade av att jag hade lite ont i magen från igår kväll så jag har mest jobbat från sängen idag. Men sedan har det bara blivit bättre…
 
Tack till er alla som läst om mig på Corren och för er gulliga ord. Jag har även fått förfrågan att prata på Sveriges radio Östergötland på torsdag den 27/3 kl 7.30 – 8.00 om att blogga och fotografera. Direktsändning så dra mig baklänges :))
 
Det är lätt att tro att jag bara går omkring här hemma och lullullar, flyttar blommor, motionerar eller visar fina saker jag köper, men så är inte alltid fallet. Jag fick ett mail från min agent i Stockholm som säljer mina reportage och hon berättar att jag är deras andra bäst säljande fotograf av bilder och reportage förra året, de har mååånga fotografer knutna till sig. Jag!! Lilla Lotta från landet som inte kunde ett skit om fotografering för 5 år sedan och bara hade en dröm att få fota framsidan på en tidning. Jag är såååå glad!! Ibland får jag mindre trevliga kommentarer som tyder på att folk tror jag bloggar lite och inte har något ”riktigt jobb mellan 8-17”, men icke :)) Jag jobbar hårt med min fotografering och det har känts som att det går bra. Jag är så tacksam. 
 
 
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Jag har jobbat hårt för det”

 1. Otroligt vilken duktig och driftig kvinna du är! Sååå värd allt det du slitit för! Jag blir så inspirerad av din blogg:)

 2. Har du gjort någon ändring som gör att din uppdatering inte når ut till oss som har dig bloggfavorit. Jag har inte fått upp dina uppdateringar på en vecka och nåste söka på din bloggadress. Då ser jag ju att du lägger ut. Alla de andra jag har uppdateras dagligen. Kan du eller vill du kolla? Hoppas att det går att lösa.
  Ha det så gott!
  Fortsätt att inspirera!
  Annelie

  1. Hej jag har varit i kontakt med bloglovin och de har en tekniker som tittar på varför det är så. De har inte hittat svaret..jag förstår inte varför. tyvärr Kram

 3. Heja dig Lotta! Shit vilken känsla det måste vara! Sjukt häftigt!
  Grattis till att du nu kan skörda frukten av ditt hårda arbete!
  Kram

 4. Men grattis! Underbart att det går så bra för dig, men det är inte konstigt då dina bilder alltid är så inspirerande!
  Kram fina!

 5. Heja Lotta!!!, du är en fantastisk fotograf. Dina bilder ser aldrig så där tillgjorda ut som bilder i tidningar kan göra. Kram

 6. Hej gumman!
  Ja vad ska man säga?
  Du går från klarhet till klarhet och du är så värd allt detta. den som tror att man blir en duktig fotograf genom att peta naveln är ju knäpp..;)
  Vi vanliga dödliga VET att det ligger hårt jobb och stort mod bakom
  heja heja dig!
  Kraaaaaaaaaaaaam Katarina

 7. Annica Nygren

  Hej Lotta,
  Jag läser din blogg varje dag och njuter av dina fina bilder. Fortsätt så här och bry dig inte om dumma kommentarer.
  Kram Annica

 8. Grattis! Detta året blir du nog den bäst säljande fotografen!
  Klart det ligger mycket jobb bakom det du gör. Det tror jag de flesta förstår. Kram Anna.

 9. Så otroligt kul att det går så bra för dig, stort grattis!
  Ibland är det svårt för folk att tänka sig vad som egentligen händer bakom kulisserna, speciellt om de inte själva känner egenföretagare. Då kan det vara svårt att föreställa sig vilket jobb det ligger bakom. Men sånt får man försöka att inte bry sig om 🙂
  Lycka till med rasiopratandet!

 10. Stort GRATTIS Lotta! Så roligt att du har lyckats med din dröm. Du förtjänar allt beröm du får. Det är väldigt roligt och inspirerande att läsa om någon som dels har hittat sin dröm, sin passion och som sedan vågar följa den och dessutom lyckas så bra 🙂 Det är bara att gratulera och beundra ditt sätt att gå från klarhet till klarhet. Skrev om dig på min blogg igår :))

 11. Ja, bara gör´t är ett bra mantra. Börjar man fundera för mycket sätter man ofta käppar i hjulet för sig själv. Jag håller på att förverkliga min dröm steg för steg. Ett av dem är att köpa ett hus i Skåne. Var nere på visning förra helgen och nu är det mitt 🙂 Ett underbart hus som vi föll för direkt. http://objekt.fastighetsbyran.se/?objektGID=OBJ6332_1224313800&source=hemnet&images=1

  Du får gärna komma förbi om du är i Skåne 🙂 Kanske kan göra något reportage från min skånelänga i miniatyr :))
  Kram Ansi

 12. Grattis!!! Du är så duktig och man förstår ju att du har jobbat hårt för att komma dit du är så njut för det är du verkligen värd!
  Kram

 13. Grattis, du är superduktig!!!!
  Du verkar vara en omtänskam, snäll och go männsika som bara villa alla väl. Tänk att det alltid finns människor som vill såra, men det handlar ALLTID om avundsjuka så skit i dem och var stolt!
  Kram Monica

 14. Jag bara måste fråga en sak Lotta. Du gör ju ett grymt jobb och jag som är journalist drömmer om att en dag kunna göra något liknande själv. Just nu är jag dock en bekvämt anställd sådan (både text och foto) som trivs med det 🙂

  Vad jag däremot undrar är att du aldrig nämner skribenten till dina reportage. Gör du allt själv eller? Jag tänker att det rimligtvis måste finnas någon som sätter texterna till dina foton och isåfall är det ju NI som gör reportagen? Nyfiken på hur det fungerar helt enkelt! 🙂

  1. Hej, om du läser på min företagsfacebook så skriver jag det ofta. Jag bloggade också häromdagen på min blogg, då skrev jag skribenten. Det är klart att det är vi som gör reportage, men bloggen utgår från mig och mina skribenter står mig så nära som om jag inte skrivit ut deras namn någon gång så är de inte arga för det. Vi åker inte och gör allt tillsammans, jag sköter all kontakt, foto, styling och resor. Sedan skriver skribenten . Det funkar toppen. Kram

 15. Tack, då vet jag! Nu sköter jag ju själv båda delar i mitt jobb – och vet ju vilket enormt jobb som ligger bakom en riktigt bra text också. Normalt sett är det ju inte "mitt reportage", "min skribent" eller "min fotograf" – utan ett gemensamt projekt som mynnar ut i ett riktigt bra och uppskattat reportage. Därför var jag nyfiken på hur det fungerar för dig eftersom jag (jag kanske har läst dåligt) inte har sett dig nämna några medarbetare.

  Din företagsfacebook är jag dålig på att besöka, men det ska jag bli bättre på 🙂

  Fortsatt lycka till med dina härligt inspirerande bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *