På med mysdressen

 
 
Nej nu är jag redo för fredagsmys, köpte mig en mysdress igår på lager157, både jacka och byxa för 300 kr. Bra pris tyckte jag. 
 
Nej fram med vinet 🙂 och mannen har börjat laga mat nere i köket. Idag har länstidningen varit här och så har jag sålt mitt första resereportage från Marrakech till Drömhem & trädgård som kommer i höst/vinter. Så glad att kunna sälja reportage från resor också och att de gillar mina bilder. 
 
Imorgon kalas för 17 ungar i vår skola på gården, så det bäst att vila sig i form.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”På med mysdressen”

 1. Hej inspirerande kvinna! Tycker så mycket om din blogg – och dej! Läser varje dag. 🙂
  Läste att du står still i din vikt. Det gör jag med. Har ätit LCHF (för andra gången- var gravid där i mellan) i ett halvår och gått ner 12 kg! 🙂 Heja mej!
  Blev lite trött på att aldrig komma vidare, har fem kilo kvar till min normala vikt så jag började googla och kloka kostdoktorn skrev på sin sida att jag äter för lite fett. Fettet mättar och då äter man mindre. Utan det äter man mer kött och för mycket kött förvandlar kroppen till kolhydrater. Visste inte det… Visste du? Tänkte på att du skrev en gång att du hade svårt att få i dej fettet (som jag).
  I vilket fall så jagar jag inte heller kilona utan låter det komma när det kommer, men det var i alla fall intressant att få veta, så delar med med mej av det till dej!
  Trevlig helg och skål! 🙂

  1. Å tack snälla Katti, jag brukar tänka att jag får nog i mig för lite fett, det är inte lätt att få sig det. Ska nog försöka tänka på det framöver lite mer. Jag har ett- två kilo till målvikt, men sedan är nöjd. Behöver lite mer muskler istället 🙂 fast jag tittar inte på vågen så mycket. När jag tränar så känner jag att jag får muskler och de vägar ju mer. Lycka till för dig med. Kram

 2. Att ta på myskläderna är något man riktigt längtar efter. När man sen har fyndat en bra mysdress känns det ännu bättre. Jag hade turen att hitta världens mjukaste och bekvämaste yogabyxor på Aldi i höstas. Fördelen är att man inte behöver kunna yoga – de är bekväma att inta soffan med på kvällarna. 🙂
  Önskar dig starka nerver inför morgondagen med kalaset!
  Kram Elle
  PS. Har själv inte varit på resa, men vad tycker du om orten jag besökte nyligen – kolla in min lilla reserapport i bloggen.

 3. Hej söta du!!
  Jag läser din blogg varje dag
  Väldigt fin och inspirerande blogg
  Man blir glad av den
  En fråga: hur va bondelid dressen i stl?
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *