Blommor är kärlek

 
Ja ni ser ju hur härligt är det inte att få skapa av detta, jag längtar tills helgen då jag ska sätta igång med det, eller nästa vecka. Blommor är verkligen kärlek för mig, jag är så glad att jag får jobba med det ibland. 
 
 
 
(Blommor till reportage, i samarbete med Euroflorist)
 
 
När ni läser detta har jag just hämtat min vän Thess och vi ska iväg för att mysa. Det är min present till henne för att hon fyllt 40 år. Jag  vet att hon skulle vilja åka dit vi ska och att det finns butiker där som hon skulle vilja besöka och så ska jag bjuda henne på lunch. Sedan ska jag hem och ha fredagsmys med min familj 
 
 
 
Hoppas ni får en härlig fredag och massor av kärlek till er mina fina bloggläsare.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Blommor är kärlek”

 1. Tack för en fin och inspirerande blogg och visst är det underbart med blommor! Vårplantering blir det för mig i helgen – underbara härliga vår du är efterlängtad!

 2. Igår hade jag äran att få fota helt fantastiska kreationer, jag var helt lycklig och varm i själen resten av dagen, för jag håller helt med dig – blommor är verkligen kärlek!
  Ha en bra helg!
  Jenny

 3. blommor är verkigen kärlek, längtar tills man kan planera lite fint i trädgården 🙂 får vårt hus den 7 April längtar, räknar ner dagarna nu 🙂 ha en fin helg!

 4. Jaa vännen vilken dag vi har haft !!!!
  Såå mysigt roligt och maten var verkligen fantastisk =))
  Risken är stor att det blir något snarlikt här hemma i morgon kväll ;))
  Det här får vi snart göra om ;))

  Kramar Thess

 5. Din blogg växer på mig. Jag kommer in här sporadiskt då och då, och tycker det blir bättre för varje gång. Älskar förövrigt också blommor, tulpaner och hortensior är mina favoriter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *