Det blev Örebro

 
 
Å vilken dag vi fick, jag och Thess. Jag tog med henne till Örebro i födelsedagspresent och där finns så mycket bra shopping. Mindre butiker som har det där speciella och roliga. Jag säger det igen, i Linköping saknas det mycket av det!
 
 
 
Vi gick i butiker, åt en underbar lunch i solskenet och sedan bar det av hem igen för att fira helg med våra familjer. Men ni vet, de där timmarna med vänner ger så mycket energi. Så fick jag träffa Anna som jag gjort jobb med och har fina butiken Purelove, så sprang vi på söta Katta. Tjohooo så kul!! Så en sväng till CE inne och ute. 
 
 
 
 

 
Så fick jag ett stolleryck och städade uterummet, men det får jag visa lite imorgon. Nu tar jag kväll i soffan och snart somnar jag nog efter alla mina resor och hur jag fart omkring sista tiden 🙂 Nu stannar jag hemma några dagar och bara njuter av mitt lantliv och jobb på gården.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Det blev Örebro”

 1. Å men hej sötgroda!

  Haha fatta hur chockad jag blev över att träffa er… haha… jag hann ju inte titta något innan lunchen så jag fick gå tillbaka sen…;)
  Stolleryck behöver jag med få…ska nog få det i morgon tror jag.
  Japp vi måste verkligen ses snart.. vi hinner ju aldrig prata klart..;)
  Kraaaam söta vän!

 2. Vilken härlig tripp det lät som! Så fin present att ge, och uppskattat kan jag tänka mig. Jag ser mycket tjusigt på bilderna även, åh ljuva inredning:)
  Kram

 3. Åh, Örebro, den staden gillar jag! Och inte bara för att en av mina kära systrar bor där utan även för att det är vackert och för alla mysiga inredningsaffärer :).

  Ha en riktigt bra helg! Kram Jennifer

 4. Hej Lotta!
  jag håller helt med dig, borta bra men hemma bäst!
  Har också flängt en del i vår/vinter, jättekul men det är just kontrasten som gör det tycker jag.
  Ibland tänker jag att resa bort det gör man för att det är så härligt att komma hem igen!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *