Lite mer Göteborg

 
I Göteborg igår så delade vi på oss. Min mamma gick med min son på Nordstan för jag har lite svårt med sådär stora hus med mycket folk och jag och dottern gick omkring lite överallt på stan. 
 
 
Vi hade en liten lista på butiker som vi ville besöka och en av dem var Pinkroom, där hade de Victoria Secret och en massa annat kul. Så var vi på Tessie Kungsgatan som man hört mycket om och där köptes det byxor. 

 
 
 
 
 
 
 
Min dotter köpte kläder från Tessie och Bikbok och sonen handlade på Stadium bland annat. 
 
 
Själv tittade jag mest. Det var en resa för barnens och min mammas skull och jag ville att de skulle få titta på det som de ville. Jag och dottern pratade också om hur reklam påverkar oss och hur butiker kopplar kändisar och bloggare för att vi ska vilja gå dit och handla. Det är viktigt att ungarna förstår hur de medvetet styr oss konsumenter. Jag är ju en del av den genom min blogg och den reklam jag har och det är viktigt att prata om det tycker jag. 
 
 
 
 
 
 
Vi var inne Floramor och Krukatös och det var så mysigt, så en massa andra ställen. Jag skulle vilja köpa på mig en massa blommor, men det kunde jag inte gå och bära på. Efter tre timmar börjar sonen känna sig sjuk så vi begav oss hemåt och idag har han varit hemma från skolan. Men imorgon hoppas jag att han kan gå igen. Förkyld och astma är ingen bra kombo. 
 
Nu väntar jag att min man ska komma hem från jobb och han är ledig imorgon. Men jag ska ta med Thess på en överraskningspresent för att hon fyllt 40 år. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lite mer Göteborg”

  1. Tack för alla fina tips. Läste ditt inlägg på tåget till Gtb & fick därför en perfekt plan för några timmars strosande på stan. Tack! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *