Trädgård

 
Hej mina fina läsare, skönt att höra att fler känner igen sig från mitt förra inlägg.
 
Idag har jag varit i Halmstad en sväng, så himla fin trädgård och jag får så mycket inspiration. Nu är ju inte vår egen på långa vägar så fin som dem jag besöker, men den är också mycket större. Någon gång ska det bli en rabatt hos mig med blommor, en enda typ men det blir inte i år 🙂
 
 
Jagh har insett att trädgården måste vara en plats för inspiration och vila och den måste vara lättskött. Så nu gör vi allt vi kan för att få den mer lättskött, trots att den är som 7 villa tädgårdar typ. En sak i taget och det blir himla fint. Kul att jobba i trädgården för det är tacksamt helst med sten.
 
Nu blir det mat och promenad
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Trädgård”

  1. Vill bara skriva och berätta att du inspirerar mig massor och nu senast idag blev det inköp av olivträd. Det var halva priset! Och jag fick en gratis också som var lite vissen men tänkte ge den lite omvårdnad 😉 Hur övervintrade du dina olivträd, har ett uthus men undrar om det blir för kallt…..Känner också igen mig från ditt förra inlägg. Fyllde 40 för 3 veckor sedan och funderar en del på livet men har landat en del. Tack för din härliga blogg T

  2. Som 7 villaträdgårdar, wow! Som när jag var liten och mor hade inte mindre än tre trädgårdar. 🙂 En på baksidan av huset mellan hönshuset och *vardagsingången’. Där hade vi vårt utemöbelemang, mor odlade hallon och jordgubbar och annat hon tyckte om. Sen hade hon ’finträdgården’ där gräsmattan var perfekt klippt, blommorna stod vackert i rabatter och ett gammalt caféset med flagnande färg stod, där var vi nästan aldrig. Sen hade hon vinbärsträdgården. Det var egentligen inte en trädgård utan mer ett gäng med vinbärsbuskar som stod så tätt att det såg ut som en gigantisk buske, den trädgården var lika stor och större än vad min trädgård är i dag.
    Jag gillar trädgårdar och en gång i mitt liv ska jag ha en större trädgård än vad jag har idag men just nu är jag nöjd med min lilla.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *