Dualit tekokare och frukost

 
Det där med frukost och äta tillsammans känner vi är viktigt. Att när vi är lediga vill vi göra det lite fint och handla lite extra bär osv. Frukosten på vardagarna ser helt annorlunda ut, då äter jag bara två ägg 🙂 barnen får knappt i sig något för det är så tidigt. 
 
Min vattenkokare gick sönder, tjura lite för det först men sedan bestämde jag mig för att fixa en ny en sådan jag velat ha för länge sedan, en Dualit från Royal design. Då log mannen och sa att nu är du nog bra nöjd med att den gick sönder :)) våra maskiner i köket har börjat gå sönder, men alltså det är ju inte längesedan vi byggde nytt kök. Det bara börjar om., suck! Dags att byta både micro, diskmaskin och kylskåp, men vi jobbar ju på att få fint ute i sommar inte inne.
 
 
 
Nu ska jag jobba lite, ingen som vill ha frukost före kl 10 i det här huset. Vi är duktiga på att jobba på gården men frukosten och softa på morgonen är vår lattid eller kvällarna när man bara sitter och vilar sig.
 
 
 
En bild från mobilen på vårt första ägg, nu har vi fått två så idag blir det fest med att dela dem broderligt i familjen 🙂
 
 
Ha en fin dag mina fina bloggläsare, jag läser allt ni skriver varje dag och blir så glad. Alla frågor försöker jag svara på. 
 
Kram Lotta
 
 
———————
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Dualit tekokare och frukost”

 1. Vendela i Kimstad

  Det är mysigt med höns… var hos en kompis igår som förverkligade sin dröm att skaffa höns för ett år sedan. Hon hade tre nykläckta kycklingar. Så himla söta och mamma höna visar dem hur man äter och dricker. Härligt !

 2. Åh vilken snygg vattenkokare, min är verkligen ingen skönhet , den är minst 15 år och vägrar att gå sönder 😉 överväger snart att hjälpa den lite på traven 😉

 3. Hej Lotta! Jag följer din blogg flitigt fortfarande och älskar all inspiration du sprider. Inte bara inredning utan hela ditt liv. Mode, livsstil osv. Du är en bra förebild för många. Visst har du som alla ups and downs men varför sprida negativa vibbar på en blogg. Det är ju roligare att läsa om det positiva i livet och peppas av det. Tusen tack för allt du delar med dig av. Kram Josefin

 4. hahaha den där kommentaren från din Kalle känner jag igen för sådär hade min Ante också sagt. 🙂
  Vi har ny spis, ny kyl & frys, kaffekokare och min fina ankarsrum så det har vi liksom redan gått igenom men diskmaskinen ger väl snart upp och vattenkokaren låter ju lite spännande ibland men men så är det ju med saker, de förbrukas.
  Jag tycker ni verkar ha hittat det perfekta för er, hur ni fungerar och jag tror att vi nog kommer ha det något liknande när barnen blir större.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *