Träna i grupp

 
Ibland får jag för mig att jag kanske skulle börja träna i grupp. Min man brukar skratta åt mig då, för jag gillar inte det där att vara låst till en speciell sak på en bestämd tid varje vecka. Jag kan liksom börja tänka på det där tidigt i veckan och stressa upp mig…så dumt och galet. Eller så är det så att jag fortfarande tycker att träning är komplext i grupp. Jag har aldrig varit trygg och nöjd med det förutom att simma då, men det är ju inte på en bestämd tid. 
 
Det är klart att jag bokar en massa saker hela tiden, men jag har inget bestämt varje vecka. De grejerna har jag slutat med. Nu när jag jobbar hemma så passar det bättre för mig att kunna sticka iväg när jag har lust eller solen lyser. Eller så skickar min vän från byn ett meddelande om vi ska gå på förmiddagen samma dag. 
 
De flesta mår ju bra av rutiner, jag känner mig så låst då. Tror jag behöver träna på på det 🙂 eller så accepterar man att man tänker och mår olika och att livet ser olika ut för olika personer.

 
Jag har letat efter sådana här korta träningsshorts som sitter åt, nu fann jag dem på Bubbleroom och så behöver jag en ny väska.
 
De här vill jag ha till sommaren, tycker de är så fina. Tror jag ska beställa dem.Trodde aldrig att det var så roligt med träningskläder, hoppas de finns kvar i min storlek.
 
Idag har jag varit borta och haft en härlig dag med reportage och lite butiksbesök. Mer om det imorgon. 
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Träna i grupp”

 1. Riktigt snygga träningskläder… kan vara nått till dottern i skolan kanske, hon behöver lite nytt! Jag…harkel harkel..vägrar träning än så länge 😀 haha
  kram!

 2. Vilka snygga träningsshorts! Vill ha sådana!

  jag är en vän av rutiner, vill inte vara dem förutan men när det gäller träning då föredrar jag att träna i mitt eget tempo och när jag kan. orkar inte anpassa mig efter andra. Då blir det stressigt 🙂

  Ha det gott

 3. Jag tränar på gym, dels styrketräning, då har man ingen tid att passa, kör när man vill men det finns alltid folk omkring en som gör samma sak. Men sen älskar jag body pump i grupp. Men då står man på sin plats och kör sin grej, men ihop med andra som ger energi. Det gillar jag. På mitt gym är det folk i massa olika åldrar, ingen prestige alls och för mig som ju precis som du jobbar hemma mycket är det toppen att komma till gymmet o se lite folk. Kram Milla

 4. Träningskläder är nästan lika roligt som vanliga kläder.

  Jag gillar att träna i grp, det puschar mig att ta i lite till men jag fixar inte heller det här med att inte kunna skjuta fram träningen till när det passar mig bättre.

  Skitsamma bara man tränar så är det ju bra. 🙂

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *