Lite vardagsglädje

 
 
 
Bricka Day home butik finns ej längre, vas Allrum
 
Jag stannade på blomsteraffären igår och köpte mig lite blommor, för mig är det vardagsglädje. Så fint att komma hem och det står blommor på bordet. Nu är jag inte i staden så ofta, men det blir då och då.
 
 
Har plockat fram min bricka från Day igen. Det är roligt med lite förändring och det räcker att plocka om lite så känns det som nytt. Blommorna ställer jag kallt på natten så håller de längre.
 
 
 
Ha en bra dag, jag återkommer om min dag kanske ikväll.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite vardagsglädje”

  1. Tack för dina fina inlägg och din hjärtliga beskrivning om bakgrunden några inlägg längre ner. Har funderat lite… det är klart att alla inte kan ta åt sig av en framgångssaga. När man är olycklig eller missnöjd av någon anledning har man ju inte distansen att se objektivt och alla runt en som är så jävla nöjda blir ett hot eller åtminstone löjliga! Alla har vi ju varit där någon gång oavsett om det gäller karriär eller kärlek. Men om man gillar inredning, fina saker och tycker att det är kul med trender (vilket står sig slätt mot krig, orättvisor och allt elände i världen) så är det väl fantastiskt att man (du) kan få jobba med det. För några av oss blir det ett fritidsintresse som vilket som helst (fotboll står sig också väldigt tarvligt gentemot katastroferna i världen) och några tar sig tillfället att göra det till ett framgångshistoria istället för att vara arbetslös eller arbeta med något som inte utvecklar en. All inredning utanför behovspyramiden är lyx! Om smutsrosa eller gråblå är vårens färg är oviktigt och ett i- landsproblem. Men för oss som älskar inredning är det ett delikat problem! Tack för din bakgrundshistoria. Du har distans till de knaggliga arbetsåren och har hittat din stil! Det inspirerar mig som har ett bra arbete men också en dröm! Kram Anna

  2. Jättefint att samla allt på en bricka! Har själv en ledig dag idag och tänkte ta en tur till en närliggande blomsterbutik/plantskola. Tror inte jag kommer hem tomhänt.
    Spännande att få ta del av din historia!
    Må så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *