Att få komma ut

 
Vilken dag det varit, jag har så svårt att sitta inne när det är sol. Försöker alltid att komma ut en stund varje dag. Nu får jag istället jobba kväll, men det gör jag så gärna. Först är det dags att fixa lite middag. Idag hade jag med mig kameran på min promenad, men de bilderna får vi ta en annan dag.
 
 
 
Ha en skön kväll! här hettar tom. på kinderna tror att solen tog bra.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att få komma ut”

 1. Vilken underbar bild:) Ja när jag pluggade och satt still framför datorn eller med näsan i böckerna en hel dag då var det skönt att komma ut på eftermiddagen. Nu är det annorlunda, benen vill bara vila när jag kommer hem, får plåga mig ut på en promenad efter jobbet;)

  Kram på kramens dag

 2. Takk for din fine blogg! Du tar nydelige bilder og det er flott at du skriver om de små gleden i livet og hvor fin hverdagen kan være. Hilsen klipra, Norge

 3. Vilken härlig vinterbild du bjuder på här Lotta!
  Det vackra vädret lyser med sin frånvaro här på Österlen – det har varit grått, grått och åter grått den senaste veckan. Och så kulingvindar på det… Inte alls lockande att ta sig ut vill jag lova!

  Så jag njuter av vacker vinter här via din blogg istället. Jag är glad att du valt ett så betydelsefullt yrke som du har just nu.
  Det är så viktigt med människor som genom passion, hängivenhet och ett stort hjärta kan skänka sina medmänniskor en vacker vardag med enkla medel. Fortsätt på den inslagna banan så länge det känns rätt, och slå dövörat till alla avundsjuka gnäll-Fior som ibland gör sig hörda här i dina kommentarsfält.

  Allt gott till dig och många kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *