Sköna fredagar

 
 
Tekanna Dollarstore, kruka Sprudla Ljungskile
 
Våra fredagar kommer vara sköna dagar framöver. Min man är ledig och jag jobbar hemifrån. Idag när jag var ute och fotade då fixade han lunch och eldade. Himla skönt att ha en vardag ihop. 

 
 
Nu har vi kommit upp från badet, en köttbit väntar i ugnen och jag ska göra en sallad. Sonen är iväg på hockey och vår sjukling tittar på film. Väldigt lugnt med stora barn, ibland för lugnt. 
 
 

 
Jag har bokat biljetter på förköp till Londonresan, Madame Tussauds vill vi inte missa. Hade tänkt gå på afternoon tea , men det kostar ju skjortan och jag äter ju alla fall inte alla de där bakverken. Bättre lägga dem på en finare 40 års middag 🙂 Tack till alla era tips om London, skriver ner några för att komma ihåg dem. Ni är toppen!
 
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sköna fredagar”

 1. SÅ UNDERBART ATT ÅKA TILL LONDON.
  DEN STADEN ÄLSKADE VI, MIN GUBBE OCH JAG.
  vI BRUKAR ALLTID ORDNA EN PUB RUNDA, DÄR VAR DET BÅDE DANS OCH SÅNG.
  ALBERT HALL, KANSKE HAR NÅGOT ATT
  GÅ PÅ. DET VAR LITE DYRT DÅ, MEN KAN EJ UTTALA MIG OM PRISERNA NU FÖR TIDEN.
  LYCKA TILL LILLA VÄN,
  KRAM FRÅN HAJAN

 2. Hej! Jag älskar London och var där med dotterna förra året. Vi hade inte tänkt att gå till Madame Tussaud's, men vi ändrade oss när vi var där och ställde oss i kön, och stod där i 3,5 timmar. Och jag måste säga att om jag hade vetat vad som väntade där inne hade jag aldrig ställt mig i denna kö. Mycket överskattat, tyckte jag. Däremot gillade jag London Eye (trots att jag är höjdrädd!). Där flöt kön mycket bra. Musikal hade jag rekommenderat. Även de mindre teatrarna med lite billigare biljetter har fantastiska artister. Hoppas ni får en trevlig resa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *