Till Skottland och göra reportage

 
För några veckor sedan  kom jag i kontakt med en svensk tjej som flyttat till Skottland och gift sig med en skotte. Hon hade startat blogg och kontaktade mig om en fråga hon undrade över. Vi började skriva till varandra och det slutade av med att hon bjudit över mig i maj att göra reportage i Skottland och bo hos henne. Så i maj far jag iväg, biljetterna är bokade och jag stannar 4 dagar med ett fullt schema. Tjooohoooo!!
 
 
 
Vi ska fota tex. trädgårdar, slott och whiskydestillerier. Jag kan knappt förstå att det är sant, tänk så galet mycket kul bloggen kan leda till. Man får hålla hjärta och sinnet öppet så händer det mycket roligt. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan ge en massa tips och tankar tillbaka.
 
Fionas blogg om Skottland hittar ni HÄR
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Till Skottland och göra reportage”

 1. Vad härligt! Skottland är säkert fantastiskt vackert och trots att det ligger så nära så vet man ju inte så mycket om landet. Inte jag i allafall… 🙂

  Trevlig helg!
  Jenny

 2. Hej! Jag tycker din blogg är inspirerande o med glimten i ögat! Undrar om du kunde berätta lite i något inlägg om hur ditt jobb går till? Vem skriver texterna o får du bestämma layouten osv? Hälsningar Eva i Finland.

 3. Inget för mig, skulle inte åka och bo hos främmande människor.
  Och Skottland lockar inte mig, men maken skulle vilja dit.
  Att fotografera slott, nja jag gillar visserligen slott men ser dom hellre i verklighet än, ser bilder i tidningar.
  Jag föredrar så kallade vanliga hem.
  Klara

 4. Vilka möjligheter o du har själv jobbat dig till dem: Bugar o niger, grymt imponerad av allt arbete du lägger ned o all inspiration från slott till koja du bjuder så generöst på, kram!

 5. Så himla härligt Lotta, vilken härligt kontakt. Jag var ju i Edinburgh i somras, underbara stad. Det kändes som att komma hem!! Det fanns ett svenskt fikaställe där, superfint där och blev så himla nyfiken på deras idé – ett reportage kanske :=) http://petersyard.com heter det. kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *