Att ta det lite vackert…

 
 

Min farfar var en snäll man som gjorde det farmor sa. Han sprang ärenden och han sa aldrig ifrån, men när han och jag var själva då sa han alltid till mig ”nu tar vi det lite vackert”. Vilket betyder att låta livet ta lite tid, att inte stressa, hinna fundera, jobba i en lagom takt. Jag har tagit fasta på de orden sista året och jag vill hålla fast vid det. Jag vill ta det lite vackert, men det kan vara svårt i denna tid. Allt går så fort.

Här ute på landet är det tyst, lugnt och jag får tid att tänka. Om jag får utgå med mina tankar i den tillvaron så kan sedan fylla på med roliga saker, så länge jag vet att jag får komma tillbaka hit.

 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att ta det lite vackert…”

  1. Efter helgens styrkepass och bikramyoga så lovar jag att jag tog det vackert. Helt slut.

    Piggare i dag, solen skiner och snön gnistrar 😉

    Kram N

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *