Föreläsa på bloggevent

 
Topp här, halsband här, klocka här, ring här, skärp här
 
 
Tjooohoo nu är man hemma igen. Kanske inte så piggelin ändå, men det var så roligt att träffa alla tjejer. Här bjuder jag på lite bilder, blir i mörkret, men håll tillgodo 🙂
 
 
Pernilla
 
 
Först blev det lite presentationer och sedan föreläsningar. Bland annat av mig och Ida med bloggen Adaras vilken grym bloggtjej! Jag tror det var uppskattat och fick många fina kommentarer. Kändes avslappnat och kul och berätta om Fyra årstiders resa. Eventet hölls av bloggaren Dianas drömmar och Life silver lining två inspirerande kvinnor.
 
 
 
 
 
 
 
Efter föreläsningar så valde jag att vara med på Yoga, gud så skönt. Ska försöka komma igång med det här hemma. Det fanns också uteställare och lite annat att titta på. 
 
Diana
 
 
Sedan blev det modevisning och bubbel i glasen.
 
 
 
 
 
Eventet hölls på fina Krusenbergs herrgård, ska visa mer bilder från det i nästa inlägg. Väldigt fint där.
 
 
En mobildbild när jag är på väg till rum 306 med cider i väskan 🙂 
 
 
 
Bild lånad från Adaras blogazine
 
 
Sedan blev det en helt underbar trerätters middag i salen på herrgården, sååå god mat!
 
 
 
Så fick jag äntligen träffa bloggaren Vita estilo, så duktig och inspirerande på outfit i sin blogg. Vi ska ses igen, hade så mycket att prata om.
 
 
 
 
Två härliga bloggerskor Helenas enkla vardag och Sallys hus. Katarina med Sallys hus träffade jag i somras och det blev som en kär vän så då är det extra kul att träffas igen. 
 
 
 
 
 
Några bloggar som jag också följt och som jag längtat efter att träffa är Villa tretton och hennes dotter House of Mandy. Jag hann inte prata så mycket med dem som jag önskat men de har så fint hemma för dem som letar inredningsbloggar och så enkla och härliga tjejer så jag hoppas det blir fler stunder framöver. Så Milla som jag följt en del och alltid så klok och snäll och en massa mer.
 
 
På morgonen när jag vaknade var det så fint väder, så då var jag nere vid sjön..de bilderna får vi ta i nästa inlägg. Nu är det dags för lite middag och så tar vi sportlov här i huset. Jag jobbar lite när det funkar däremellan.

Ha en skön kväll!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Föreläsa på bloggevent”

 1. Tack för igår! Det var himla trevligt att ses trots att vi åkte hem innan middagen 🙂

  Ps den borttagna kommentaren var också från mej, men från fel användare…

 2. Ser ut som ni haft en jätterolig helg …brukar alltid vara kul när man träffar andra bloggare och prata om sina gemensamma intressen…:)

  / Pernilla

 3. Tack fina du för en superinspirerande föreläsning. Du är en sån skön tjej! Och så kul att få byta några ord. Hoppas vi ses nån mer gång.

  Jag tappade bort dig förra året, men är glad att jag hittat dig igen.

  Kram Lena

 4. Kul att få träffa dig och höra om din inspirerande resa med bloggen! Du har en supermysig blogg och många fina bilder så det blir garanterat fler besök här!:)

  Hoppas resan hem gick bra!

 5. Jamen heeej sötis!
  Nu är vi äntligen framme och uppkopplingen här är såååå seg så jag hoppas jag an blogga den här veckan..;)
  Tack för en underbar helg och du är så inspirerande… man vill ju lixom ta med dig hem ju..;) Du är alltid välkommen vet du!!
  Jag fnissade just åt vår morgon då jag tittade på alla helvita bilder…haha
  Hoppas du inte blir sju nu!
  kraaaaaaaaaam Katarina

 6. Tack själv för en rolig ( det blev ganska många skratt om jag inte minns fel) ) och inspirerande föreläsning. Det var väldigt kul att få träffa dig, du är verkligen precis så där trevlig, lättsam, glad och sprallig som man får känslan av genom din blogg. Hoppas verkligen vi får träffas igen någon gång. Kram Malin

 7. Å fina Lotta så roligt det var att ses! Måste vi göra snart igen.. Vilka härliga bilder du tagit, och morgonpigg var du också 😉

  Hoppas du vår en fin vecka, själv sitter jag och lägger in bilderna från helgen, kommer ut på bloggen imorgon.

  Nu skall jag lägga till dig på min blogglista så jag inte missar nåt du gör 😉
  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *