Att fira

 

 
Ikväll stannar vi upp lite och firar, tar ett glas vin och äter en god köttbit. Min bok är nästan slutsåld, första tryckningen kommer i Tyskland den 28 feb. Mina reportage har skickats till Frankrike, Holland, Belgien och England och jag har mer kul på gång. Januari började tokbra efter att varit trött och lite uttråkad i december.

Jag tror det är bra att stanna upp och fundera, så man känner att man är på rätt väg. Mycket har hänt av bara farten. Jag har aldrig haft något mål med allting, utan människor har kontaktat mig så har det blivit som det blivit. Jag tror inte man ska ha för mycket mål utan er bara följa hjärtat och ha kul. Lite mod skadar inte och snällhet, då kommer man långt. Har man inte fått allt gratis i livet, så är man van att kämpa lite. Så ikväll tar jag en skål för det som varit och dit jag är på väg. Tack för att ni finns!

 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Att fira”

 1. Det tycker jag du gör helt rätt i !
  Jag ska göra det samma tror jag 🙂 Ibland när jag har mycket om mig med jobb och alla intressen som jag har en tendens att dra till 😉 så brukar jag försöka tänka att jag ska vara nöjd över det jag gjort och inte vara stressad över det jag INTE gjort.
  Ibland funkar det ibland inte…men just idag känner jag mig faktiskt nöjd! Så din skål var mitt i prick 🙂
  Kram Anna

 2. Super stort grattis till dig och din bok. Har den just nu inlånad från biblioteket och bläddrar, drömmer mig bort och myser med alla otroligt fina bilder. Önskar dig all lycka i framtiden. Känns jätteroligt att följa din blogg.
  Kram Marie

 3. Men du hade verkligen varit värd den Dyra kostymen?? :)Världen verkar ligga framför dina fötter,, Lotta 🙂
  Kram Anna

 4. Grattis! Ska bli spännande att se om din bok dyker upp i hyllorna här snart.
  Vägen är mitt mål! Att kunna jobba med något man tycker är kul är viktigt och det märks i resultatet.
  Vad snygg du var i förra inlägget, du passar verkligen i kostym!
  Kram Elle

 5. Det är härligt Lotta, med dina framgångar.
  Men det finns så många kvinnor som drömmer, och försöker få det att gå ihop i sin vardag med samma slit, som du säkert har haft.
  Sen tror jag inte alla kan leva på att blogga hela livet, om man ser till utvecklingen så är det nog något annat som hägrar framöver som väcker våra lustar Men Grattis! till dina framgångar
  Kram Ann

 6. Tack Ann, jag lever inte på att blogga(vill vara tydlig med det) , jag lever av att vara fotograf. Jag har sålt 12 stycken reportage i januari så det är det som betalar mina utgifter inte bloggen.

  Bloggen är en del av mitt företag 🙂

  Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *