Bloggevent Krusenbergs herrgård

 
 
När man får vakna på en herrgård och se solen över sjön så blir man extra lycklig. Den här årstiden blir man extra glad för solen när den tittar fram.
 
 
 
 
 
När jag bor vid vatten vill jag gärna gå ner till stranden. Älskar vatten, får mig att må så bra.
 
 
 
 
När jag är med många människor runt omkring mig så får jag behov att att vara i mina egna tankar. Vid vattnet är allt tyst och stilla.

 
 
 
Där nere på bryggan stod sötaste Katarina med bloggen Sallys hus. Hon hade också vaknat tidigt och gått till bryggan. 
 
 
 
 
 
 
När vi kom upp till Krusenbergs herrgård stod frukosten framdukat, var nog bland det finaste jag sett i frukostbuffe. 
 
 
 
 
Ett ställe jag gärna skulle kunna komma tillbaka till med min älskling. Fanns spa där också. Sedan bar det av hem igen och där hemma väntade min älskade familj. Tänk vad härligt det är att åka bort och lika härligt att komma hem. Jag är glad för alla möten och upplevelser jag får genom bloggen.

 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Bloggevent Krusenbergs herrgård”

 1. Så roligt att träffa dig, sprudlande Lotta! Och så ser man dina bilder här från morgonen och vet att du verkligen har den rätta blicken för att fånga intryck, se det många av oss kanske inte ens ser och än mindre kan fånga på bild. Jag vaknade tidigt med och att solen sken så över frukträdgården, men när jag väl kom ut så var solen puts väck… kram på dig!

 2. Vilka härliga bilder!!
  Ååååå, hade bra gärna gått där på morgonpromenad med er två goa tjejer:))
  Ha en fin dag, här skiner solen idag minsann, tralalalallala:)
  Kram Anna

 3. Hej! Ja men det var väl härligt och befriande att ni bloggare fått träffas och prata av er.
  Jag tror så här!! att många vill nog vara snälla (i kommentarer) men livet är inte så muntert, för alla människor, av olika skäl, så tyvärr får ni bloggare, ta en del reaktioner från vanliga mänskliga varelser som inte har samma framgångar , kan vara sjukdom arbetslöshet fattigdom (finns i Sverige) ja det finns många saker som får människor att må dåligt. Och då mår dessa dåligt av att läsa om att andra lyckats.
  Jag är realist och tror nog att det kan vara en, orsak.
  Men visst vore livet enklare om alla fick vara glada
  Jag tror att, . allt alltid har två sidor.
  Ha en fin måndag finaste Lotta
  (

 4. Fy tusan vad mysigt du verkar ha haft det. Vilka bilder – jag njuter, känns som jag äter den godaste bakelsen till kaffet. Fortsätt!
  Lycka till.

 5. Jätte fina bilder, jag undrar vad du har för kamera när du tar bloggbilder som de här.
  När jag har sålt restaurangen (om det blir nångång) mitt liovsverk ska jag gå en fotokurs och bli fotograf =)
  Ha en fin dag alla kram från Monica

 6. Haha…men hej goaste sötisen!
  Hade ingen aning om att du tog de där…;)
  Å när jag gick förbi kossan stod han minsann inte upp…;)
  Det var verkligen magiskt där nere.. hade gärna stanna längre.
  Här är vädret toppen å jag är så där härligt varm o trött nu. Ska hälla upp ett glas rosé nu.. klockan är ju i alla fall över tre..;)
  Kram fina du och ja vi måste verkligen ses snart igen.
  Katarina

 7. Tack förresten va gullig du är o länkar till mig!
  Jag försöker länka men det går inte.. men datorerna är lite knäppa här i Norge.. Mitt inlägg tog typ en timme å göra…såååå segt..
  kraaam

 8. Så vackert det såg ut där nere vid vattnet! Naturen är härlig. Och frukostbuffén såg ju smarrig ut. Fint att få åka bort och lika fint att få komma hem ja, känner igen det:)
  Kram

 9. Vilka vackra bilder – så synd att inte vädret var bättre på lördagen då hade jag tagit mig ner till vattnet jag också. Kan tänka mig att Herrgården med omgivning blir en helt annan med lite ljus och sol. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *