Årets nyföretagare

Idag kom det ett samtal från Mjölbys nyföretagarcentrum att jag är en av tre som nominerats till priset Årets nyföretagare i Mjölby/Ödeshög kommun. Jag höll på att trilla av stolen 🙂 mitt lilla företag som under fyra år har varit mitt hjärta som jag brinner för och som nu även uppmärksammats i kommunen.

Så nu blir det för Lotta att ta på sig finklänningen och klackskorna och gå på fest. Först ska jag ska få fotograferas och tidningarna vill skriva om det här hur bloggen blev företag, hur det kom sig att jag började fotografera och att det blev en bok. Så tänker åter igen att vilken tur allt inte bara stannade vid en dröm, då hade jag aldrig fått uppleva allt det detta.

Tack snälla ni som nominerat mig eller nu det kom sig att jag får vara en av tre till detta pris. Jag har redan vunnit genom att få berätta för människor att blogga är mer än bara skriva och lägga ut lite bilder på nätet, blogga är att lyfta er alla framförallt kvinnor och visa på att blogg kan bli framgångsrika företag..så det så! Jag är så glad att bloggen ledde mig till att få bli fotograf.

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Årets nyföretagare”

  1. GRATTIS LOTTA!!!! Underbart:)Du är en stor inspirationskälla så inte undra på att du blev nominerad!

    Hälsningar från Skottland!
    ps. som du vet var du den stora inspirationten till att jag började blogga och idag gästbloggar jag på resia, vore kul om du vill kolla in det:)) Kram

  2. Toppen, Lotta!! Jag hoppas verkligen att du vinner! Det är du sååååå värd! Du är en ständig källa till inspiration och glädje! Jag håller tummarna för dig.
    Kramisar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *