Afternoon tea fast billigare

 
Att gå på ett finare afternoon tea i London kostar riktigt mycket. Gillar man kakor och glamour så är det ett måste. Vi hade först tänkt att boka det innan vi åkte, men sedan insåg jag att jag äter inte alla dessa kakor och så kände vi att det var för dyrt.
 
 
 
Det vi gjorde istället var att gå in på ett fint café mittemot Ritz vid namn Cafe de Pierre. Där beställde vi varsin caffelatte och en stor tårtbit. 
 
 
 
 
 
Där satt vi riktigt länge och bara njöt och lata oss, utan att ha dåligt samvete att vi knappt hunnit se så mycket av London och till en kostnad av 1/3 vad det skulle gå på för en vuxen ett finare ställe. För oss var det lika bra och trevligt och efter den tårtbiten var jag sååååå mätt. 
 
 
 
 

Innan vi skulle gå vidare så kom Linus Wahlgren och Kim Sulocki och satte sig vid bordet bredvid 🙂

Så vill du gå på afternoon tea utan att det ska kosta skjortan så finns det massor av mysiga caféer istället och tårta måste man ju ha när man fyller 40 år. I eftermiddag kommer mitt sista inlägg från London

 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Afternoon tea fast billigare”

  1. Underbara London. När vi var där vid denna tid för 2 år sen så var vädret ungefär detsamma. Hotellet var perfekt. Underbara caféer och roliga butiker. Självklar Harrods. Åh va jag längtar tillbaka. Mysigt.
    Ha det så bra
    Eva

  2. Åh jag ska åka till London igen nästa vecka. Älskar den staden så mycket att jag gifte mig med en Londonbo. Även fast jag är där ofta har jag inte ens hunnit se hälften av London, det är ju så stort. Tips är att besöka Kew Gardens, en vacker och lite hemlig trädgård som jag älskar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *