Födelsedagsmiddag i London

 
 
Suddig bild från mobilen
 
Sista kvällen i London var min födelsedag, så min man hade bokat spansk tapasrestaurang. Resturangen heter El Pirata och ligger på Down Street. Han hade läst på lite innan och det här stället hade fått bra betyg för sin mat och låg ganska nära vårt hotell. 
 

 
 
Det stämde väldigt bra det! Man beställde in en massa små rätter som smakade gudomligt gott och så lite vin till det. 
 
 
 
 
I vår familj så gillar alla oliver, ostar och plockmat så det passade väldigt bra. 
  

 
 
 
Man kan sammanfatta våra dagar i London med detta foto. Ett glädjeskutt 🙂 London är definitivt ett ställe som jag hoppas vi kommer tillbaka till. Vi hann bara se en liten del av city och hoppas upptäcka mer i framtiden. Dagen efter for vi hem tidigt, frukost på flygplatsen och det var dags att jobba igen. Men när man har världens bästa jobb så gör det ingenting.
 
 
 
Hoppas du fått lite inspiration att vilja resa till London efter mina inlägg.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Födelsedagsmiddag i London”

 1. Gahhhhhhh, så härlig inspiration du ger Lotta. Man blir lycklig ända in i själen <3 Som jag skrev tidigare så tar vi äntligen tag i vår Londonresa, jag och döttrarna i sommar. Längtar redan :)

  Puss på dig
  Viveka

 2. Ni verkar ju haft en toppenresa, vad kul! Vilka härliga bilder du visar, och så mycket gott:) Grattis även till nomineringen du skriver om där nedan:)
  Kram

 3. Tapas gör en glad! Vilken härlig födelsedag du haft. Och så lika ni är, mamma-dotter och pappa-son! Otroligt lika! Fina bilder, ha en fin helg, kram!

 4. Alltså jag kan inte smälta hur lika du och dottra din är!

  Ni är verkligen en fin familj. Älskar fotot på mannen när han hoppar!

  Ja du har verkligen väckt en stooooor London-längtan i mig. Jag har faktiskt börjat titta lite smått på resor, fyller 40 om tre år och det är aldrig fel att planera i tid. haha

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *