God jul till ett annat barn

 
 
Den här bilden har jag visat förrut, den står för väldigt mycket förväntningar och en bild som säger en riktig jul, med snö, förväntningar, lycka, kärlek osv. Men alla har inte det….
 
 
 
Jag har valt att ge en liten gåva till Maskrosbarn denna julen från mig iställlet för att skicka julkort osv , ett barn i Sverige som kan få hjälp som kanske lever i missbruk eller i psykisk ohälsa. Så här kan det vara för barn som inte har det så bra, läs HÄR Kanske har du som jag möjlighet att ge något till något till ett annat barn, en hundralapp kan ge ett annat barn i Sverige en bättre jul. Tillsammans kan vi göra lite skillnad tänker jag. 
 
 
Ha en fin kväll, för mig blir det julkonsert. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”God jul till ett annat barn”

 1. Vad fint!
  Jag brukar försöka ge när jag har över.
  Men maskrosbarn var nytt för mig. Visste inte att det fanns.
  Detta vill jag stötta då jag lever väldigt nära flera stycken som har växt upp just så.
  Fin blogg! Glad att jag hittat hit. Tror jag stannar ett tag.
  Kram Nina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *