Att ta det lite vackert….

 
 
 
 
 
Tavla här , lykta Fristla tyglager, ljus här 
 
Godmorgon vänner, här sover folket än. Bara jag som smyger upp lite tidigt. När familjen är hemma då vaknar jag först, men när de åker till skolan då brukar jag krypa ner i sängen en stund till att kunna sova länge. Min man har jobbat massor av övertid i veckan så han behöver sova mycket nu på lovet och få komma ifatt. Känns väldigt skönt och mysigt att få ha familjen hemma och skämma bort dem lite. Vi kommer ”ta det lite vackert” som farfar sa, äta frukost lagom till lunch 🙂 osv. 
 
 
Kruka här, ljuslyktor här
 
Idag ska vi träffa tomten som sitter i skogen, äta lite gröt och smörgås osv. Bara mysa och umgås med våra släktingar. Jag handlade maten i lanthandeln igår, där sparade jag flera timmar i helgen. Det tar 5 minuter till byn och så inga köer osv. Så skönt! Blir stora affären nästa vecka kanske, men jag håller borta från folkmassor nu, klarar inte det. 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att ta det lite vackert….”

  1. Vad mysigt! Här var vi också uppe med tuppen för flickorna hade skolavslutning idag och den yngre ville ha lockigt hår😊 Vi har också en liten butik här i vår by och den är vi så glad för. Handlar där för det mesta och dessutom tar köpmannen hem varor om man behöver något speciellt. Det är service de!!!! Försöker handla lokalt och närproducerat så långt det går, för tycker att våra bönder är såå viktiga. Ha en skön dag! Här ska det mysas med tonåringarna som fått jullov😊😊

  2. vad mysigt att träffa tomten! Jag planerar o stålsätter mig för imorrn, då åker vi o julhandlar allt som behövs men annars väljer jag alltid vår lokala Ica lite extra mkt denna tid… Jag ska jobba alla vardagar (inte så många!) i helgerna men make o son har ledigt och det behöver de verkligen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *