Tomten finns, jag vet

 
 
Jag har saknat att vi inte varit på julmarknad när hela familjen varit med, men idag träffade vi mina föräldrar och bror med sambo uppe i Ulrika igen på Amundebo Södergård för att träffa tomten och äta julgröt tillsammans.
 
 
 
 
Det är öppet imorgon igen mellan kl 14-19 och du kan läsa på deras hemsida HÄR om du har lite tid över. Supermysigt!!
 
 
 
Vägen till tomten var kantad med marschaller och där inne i träfortet satt han, finaste jultomten. Hur mysigt var inte det. Inte kan man bli för gammal för att älska tomten. Det bjöds på glögg, en liten godispåse till barnen.
 
 
 
Sedan kunde man köpa till gröt, smörgås och fika så det gjorde vi och satt en bra stund och pratade, så skönt och mysigt. Sedan fick jag en present av mannen från den lilla handelsboden, men det visar jag en annan dag. 
 
 
 
Ikväll ska jag titta på Ernst och Peter Jöback på play och så ska vi hoppa i badet och dricka lite bubbel. När vi badar löser vi världsproblemen 🙂 det är avkoppling för oss. 
 
Hoppas du har många fina dagar nu!!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Tomten finns, jag vet”

  1. Makalöst fina bilder och woooow vilken stämning!
    Skulle gärna gå uppför den där slingriga maschalliga vägen jag med… Jag riktigt känner den där känslan som infinner sig då man får en dos jul..;)
    Mysigt att vara tillsammans hela familjen.
    Kraaaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *