Nu kan julen komma

 
Igår hade jag en ledig dag och började den med frukost på scandic och bjöd dit mannen. Vi gjorde det förra året med och det är så himla skönt att träffas en stund och gå igenom saker inför jul. Vi kom fram till att tex. inte köpa julklappar till varandra utan istället göra roliga saker på lovet med barnen. 
 
 
 
Sedan var jag och fixade ögonbrynen, de blir väldigt mörka i början men det går snart över.
 
 
 
Så iväg på staden och fixade klart alla ärenden. Vi köper tex. gott kaffe som vi maler, lite goda viner och glögg, lite ostar och praliner m.m Jag märker ju äldre jag blir att maten är viktigare, att få komma ut i naturen, lyssna på musik och få ha mysiga sköna dagar med familjen. Det där med paket är mindre viktigt för jag unnar mig redan saker året om. Nu är alla klappar klara också, tror jag 🙂
 
 
 
Nu är det bara julmaten och lite städning kvar, men det tar vi efter att mannen fått ledigt. Han har jobbat extra mycket denna veckan så nu längtar han mycket efter få vara hemma med oss. I helgen ska jag på två julkonserter och så ska vi träffa träffa tomten i skogen.
 
 
 
Idag blir det jobba med mina bilder och så vara ute lite i naturen. Ikväll ska jag på julkonsert. Ha en skön dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nu kan julen komma”

  1. Så mysigt ni har det! Älskar denna tiden på året. Att få fixa julstämning i precis den omfattning som man känner för, barnens förväntan, de tända ljusen.
    Önskar dig en fin 4:e advent!
    Kram Anna i Skåne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *