En resa i hälsans tecken

 
Jag är så otroligt tacksam att jag ska få följa med på en resa med min idol 😉 Åse med bloggen 56 kilo , jag ska följa med till Spanien och resans syfte är sol, träning, föreläsningar och LCHF-kost med inriktning på periodisk fasta. Jag som aldrig gillat träna i grupp ska nu göra detta och jag längtar!
 
Resan kostade en del pengar , men jag har haft det som en sporre när jag varit duktig och tränat och hållt min vikt. Att må så bra som jag gör nu och orka så mycket är mycket pga av Åse och fler andra duktiga Lchf tjejer, sqamt kostdoktorn. Men sedan ska jag erkänna att jag lagar nästan aldrig någon speciell Lchf mat från Åses fina kokböcker , men hon har ändå gett mig mycket kostlära som passar min kropp. Jag har hittat min väg med Lchf och det är tack vare denna kvinnan. 
 
 
 
Anna Hallen och Maria Helander som också ska med på resan för att föreläsa och hålla yogapass m.m är två andra kvinnor som jag också följt länge. Hade det varit för 10 år sedan så hade jag aldrig vågat åka på något sådant själv, men nu känner jag ingen direkt men det ska bli så spännande och kul. Jag kommer ha massor av nya vänner när jag åker hem och vara peppad för fler år med träning och god hälsa. Jag har bokat till enkelrum för att också få liten egentid som jag behöver och kunna stänga dörren om jag måste jobba lite. 
 
 
Om du ska med så skriv gärna en rad, kanske vi ses i Spanien i september.
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”En resa i hälsans tecken”

 1. Hej Lotta!
  Jag ska också med på denna resa och när jag bokade kände jag ingen som skulle med!
  Dessutom har även jag lagt till för enkelrum. Först tänkte jag att jag på det sättet kommer att hamna lite utanför, men önskan av att få lite egentid ibland är starkare än rädslan att kanske inte "vara med".

  Jag träffade alla dessa tjejer (även Gunilla Carro) på en kryssning i våras och jag tror att vi kommer att få en toppenvecka som kommer att smitta av sig resten av året 😀

  Så vi syns snart! Kul!

 2. Va kul att få åka iväg på en sådan resa, den resan skulle jag gärna vilja gjort. Jag håller vikten ännu men skulle behöva lite nya tag. Det kommer säkert bli en riktigt givande resa =)

  Kram

 3. Vad roligt. Själv vet jag inte om jag hade vågat åka. Men vem vet, jag har fått, och får, så himla mycket inspiration och motivation från dig
  Kram Cecilia

 4. hej, Lotta! Önskar dej en underbar resa med mycket upplevelse och njutning! Blir säkert mycket härligt att minnas med glädje.
  Och, du, nu är dina fina bilder från min rosenträdgård med i Hus och Hem! Väldigt roligt att läsa och se hur mycket fint jag har här. Man blir lätt hemmablind.
  Kram! Lena

 5. Låter som en himla kul resa!
  Nu har jag kikat tillbaka lite på dina inlägg, inte varit här på ett tag. Vilken fin hönsgård, tänk du kan till och med få en hönsgård att se piffig ut! 😉

  Kram Gunilla

 6. Vad spännande det ska bli att träffa alla nya människor på denna resa. Längtar så. Min väninna och jag ska med, tänk detta ska vi unna oss :-D.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *