Tända ljus

 
Soffa här., kudde här 
 
Häromkvällen när det regnade för första gången på evigheter tände jag en massa ljus, å det blev så mysigt. Älskar när man tänder ljus. Mina blommor är dåliga överallt så jag måste skaffa mig lite nytt, men jag kör på plast än så länge. 
 
 
 
ljusslinga här
 
Inspirationen att göra något inne brukar komma tillbaka i september, men fram till dess jobbar vi på att hinna lite mer ute. Men först en vecka i solstolen. 
 
Nu fångar vi dagen, allt gott till er
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Tända ljus”

 1. Det är lite mysigt att det blir lite mörkare nu på kvällen. Det var ju varit ljust dygnet runt här i princip ett tag och det gör det svårt att sova. .. fina bilder här och vackert hem du har. ♥ lär återbesöka din blogg.

 2. Åh ja tände också ljus. Har även länge funderar på de där söta ljus slingorna men vet inte vart ja skulle ha dem, ser ju nu att de va fint i vardagsrummet 🙂

 3. Hej fina Lotta!
  Å tänk att man mår så bra av att läsa din blogg..;)
  Du har det så fint och jag håller med om att det är en mysig tid framför oss även fast man gärna vill ha sommar lite längre..
  Vardagen behöver nog de flesta sätta lite mer guldkant på…
  Hönshuset är fantastiskt och jag kan tro att dina hönor mår som prinsessor..;)
  Ha en fin dag!
  kram Katarina

 4. Idag har vi regnigt här och det är faktiskt riktigt mysigt att bara få vara inne och mysa. Och garanterat kommer ljusen tändas när mörkret kommer :).
  Jättefina bilder och jag gillar verkligen den där ljusslingan.
  Må så gott bästa Lotta! Kram Jennifer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *