Vita trädgårdsmöbler

Idag är man inte så piggelin , men jäklars så kul jag hade igår på bloggfesten. Det blev lite bubbel i glasen och en massa skratt:))
Jag brukar få frågor på mina trädgårdsmöbler och de har min man målat om 3 gånger och de är köpta på rea för flera år sedan på Jula.
Idag har jag varit 5 timmar på fotbollsplanen och tittat på sonen som spelat 3 matcher. Han tycker det är så kul nu med nytt lag och nya tränare så det är en fröjd att se honom glad och pigg.
Jag hade tänkt att sätta lite fart i trädgården med mina pallkragar m.m, men jag har haft så mycket pollenallergi så jag kan inte vara ute så mycket.
Sedan har jag börjat med trädgården så tidigt vissa år att det fruset så jag tänker att det är bättre det dröjer lite. Här säger de att det kan bli snö på torsdag så det är nog ingen brådska.
Så en bamsekram till er alla mina fina bloggläsare, det är så kul att titta in här! Sedan jag bytte portal och man är tvungen att skriva sin mailadress så har jag inga kommentarer längre som är ”mindre trevliga”, bara sådant som man blir glad av. Jag ser ipnummer på allt som skrivs här, det är inget jag efterforskar i, men det känns skönt att det finns. Men ni ger mig bara energi!! Tack!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vita trädgårdsmöbler”

  1. Härliga bilder! En liten fråga: har ni målat utemöblerna med lackfärg, fasadfärg eller linoljefärg? De ser ut att ha en så snygg yta (och vi funderar på att måla våra som är oljade nu) 🙂
    Kram!

  2. Så fint och sommarsvenskt. Själv bor jag sedan en månad i Bangkok och har nu bara en balkong som jag försöker göra fin.
    Blir härligt att se lite trädgårdsbilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *