Våran 15-åring

 
Idag firar vi vår underbara 15-åring här hemma, tänk att jag har så stora barn. Jag har överraskat med att beställt tårta från Tårtverkstan. Visst är den underbar till en tjej som gillar fashion 🙂
 
 
 
 
Hennes stora intressse är hår, naglar, hudvård m.m och det vill hon jobba med. För min del får hon göra precis vad hon vill, jag kommer alltid finnas här för att stötta och uppmuntra och jag vill bara att hon ska känna sig värdefull och lycklig och tro på sig själv. 
 
 
 
 
Jag har så nära relation till den här tjejen och är så stolt över att få vara hennes mamma. Nej nu är det dags att sluta för nu dyker hon snart in genom dörren och då blir det fikatajm. Den här fina tårtan får nog vänta tills imorgon för då blir det storkalas.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Våran 15-åring”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *