Att få en framsida

 
Ni som följt mig från jag började blogga och bestämde mig för att bli fotograf ni vet att drömmen var att få en framsida. Framsidorna har blivit ganska många nu men jag blir lika glad varje gång. Malin som är med på bilden och hennes fina trädgård hittar du här
 
 
 
Just nu har jag reportage i Hus och hem trädgård, Allt om trädgård, Drömhem och trädgård, Allas, Land, Bolig Dröm och Älskade hem. Jag visar inte allt här på bloggen men för den som är nyfiken så ligger en del av min portfolio här. Bilderna ligger sällan på bloggen för de säljs även utomlands och det känns inte så bra om de sprids. Jag ska fixa till lite mer i mitt bildspel på min hemsida framöver. 
 
Ha en fin kväll
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att få en framsida”

  1. Anneli Bengtsson

    Det är så härligt med dej, du är så jordnära, duktig och kreativ. Härligt att läsa din blogg.

    Anneli

  2. Och vilken framsida sen! Helt underbar, du har verkligen en fantastisk känsla! Jag drömmer fortfarande om en framsida och förhoppningsvis kommer den snart! 🙂
    Ha en fortsatt härlig helg!
    Kram Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *