Kyckling med bacon

Häromdagen när vi var och handlade frågade min son om han fick laga mat en kväll och välja helt själv och det fick han såklart. Så igår stod han vid spisen och så lite hjälp av pappa med tider osv.
Han dukade själv också, så vi bara kunde sätta oss vid dukat bord. Här har han ställt fram våra oljor/vinäger som vi har i små kannor från Tullhuset. De små skålarna från Marrakech har vi kryddor i.
Sedan bjöd han in mormor och bonusmorfar också som bor nära oss. Min mamma är som jag, inte så road av matlagning så hon blir alltid glad när de får komma.
Sedan fick vi sitta vid bordet så kom han och serverade. Kyckling med bacon och oliver och en smak av citron och persiljekrydda, två olika såser bla mangosås och aioli, sedan sparris med bacon och sallad. De andra åt pommes också.  Till efterrätt blev det glass och hallon. Mums!
Ikväll ska jag laga mat, det blir torskgratäng med räkor, har hittat ett recept så det ska gå bra. Önskar jag planerade maten bättre då är det ju kul, men när mannen vill laga så låter jag honom hållas.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kyckling med bacon”

  1. Vilken duktig son du har!
    Man märker att han har pappa som förebild och jag tror att det är en bra förutsättning för honom. Vad kul när killarna kan laga mat tillsammans.
    Jag älskar kyckling och blev hungrig bara av att se bilden. Det ser jättegott ut!
    Ha en fortsatt fin kväll!
    Kram Elle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *