Trädgårdsarbete är terapi

 
Gamla byxor från Gardengirl, har köpt mig ett par nya som ni ska få se framöver. Älskar dessa byxor!
 
 
När jag är i trädgården en skön kväll som igår så mår jag så himla bra. Jag gör lite det jag känner för i min takt och så ser jag på naturen och njuter av den. För tio år sedan då såg jag mest krav med trädgården, men så är det inte nu. Jag är inte så duktig så att jag kan en massa om växter osv, utan jag bara håller på för jag mår bra av det. 
 
 
 
Jag brukar säga till min mamma, lyft huvudet och njut! Trädgård är inget som ska vara perfekt, det är en plats att få leva och må bra i och det behöver inte vara perfekt.
 
Det är betydligt lättare att jobba i trädgården när 17 kilo är borta från min kropp också, jag har ju mer ork och kan böja mig ner på ett annat sätt. 
 
 
 
Min man och jag ska ut nu, i vår skola på 600kvm där kan vi vara och fixa med saker när det regnar. Ett hallonstöd och ett kona till luktärtorna ska byggas. När det regnar får man ta tag i lite andra saker än målning. Jag älskar när vi har mål och längtar efter samma saker, som att fixa här hemma. Det är mycket roligare och lättare då.
 
 
 
Bild från mobilen över hagen kl 19.30 , älskar kvällsljuset. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Trädgårdsarbete är terapi”

  1. Jaa, att vara i trädgården, på det där kravlöst sättet, är verkligen terapi! Det finns det till och med avhandlingar på. Bara "ut o njut" 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *