Jag vann, årets nyföretagare i Mjölby kommun

 
Kostym Brothers, klänning H&M, slips m.m MrSuit, skor Scorett
 
 
 
Vilken kväll det blev, jag är så glad och stolt. Tänk att jag vann priset som årets nyföretagare i min kommun. Den här mannen är så delaktig i det som låtit mig göra en massa roliga saker för att komma hit. 
 
 
 
 
Det är så otroligt roligt att få den bekräftelsen.  Alla gånger jag fått höra ”vad ska du ha den där bloggen till” och ”tänk att fotograf tar 5 år att etablera sig” , ”den där utrustningen kommer du inte komma så långt med” ”dina bilder är så amatörmässiga” ”reklam på en blogg är inte snyggt” osv…men jag vann. Jag gick vidare och gick på känslan. 
 
 
Ni som stöttat och trott på mig och varit med på min resa, ni är en del av detta. Jag har aldrig vågat och stått här utan er. Man ska gå på sin känsla även om man inte har all kunskap från början och det är inte farligt om man inte kan allt, man kan göra fel en massa gånger för att hitta rätt, men man måste våga. Ni har gett mig styrkan att våga!
 
 
 
De hade gjort så fint igår alla inblandande, maten som eleverna på Dackeskolan gjort var supergod. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag lite svårt att hitta orden, får nog smälta detta innan det gått in 🙂 Men i djupet av mitt hjärta tack, jag är så glad!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

58 reaktioner på ”Jag vann, årets nyföretagare i Mjölby kommun”

 1. GRATTIS! Såååå härligt att du vann! Jag har fått lite samma kommentarer som du mellan varven, härligt att "bevisa" att allt är möjligt, särskilt om man jobbar hårt o har en positiv inställning till livet! Heja!!

 2. Grattis till framgången, Lotta! Du är en stor inspiration för alla som funderar på att ta det där läskiga steget att bli egen. Och snygg är du på bilderna också 🙂
  Kram!

 3. Annica Nygren

  Stort grattis Lotta! Du är väl värd priset. Vad fin du och ni är på bilderna. Lycka till i framtiden!!
  Annica

 4. Åh herregud är dina bilder amatörmässiga? Nog bäst jag slutar fotografera då. 😉
  Heja dig som har visar alla men framförallt dig själv att allt går bara man tror på sig själv!
  Stort grattis!
  Kram

 5. Åsa Elandersson

  Vad kul det var att träffa dig igår kväll, hela du strålade! Tycker att du är en SÅ värdig vinnare av årets nyföretagare i Mjölby kommun. Stort grattis än en gång, kram Åsa.

 6. Britt Thormeyer

  Ett jättegrattis,blir så glad varje dag när jag läser din blogg.Du är så duktig med din kamera ditt sätt att skriva så att man tror man är hos dej i bland.kram

 7. Ett stort GRATTIS det här var du värd! Jag har följt dej under de år du har bloggat och jag har tyckt att du har gått framåt hela tiden och gett oss andra "kameraamatörer" inspiration hela tiden! Så ännu en gång GRATTIS till utmärkelsen.

 8. Grattis, du är väl värd den utmärkelsen! Tänk på att negativa kommentarer bara är avundsjuka från människor som inte kan unna andra framgång. Allt du har uppnått är ju bevis på att du är duktig och kämpar för det du vill.

 9. Ett stort GRATTIS till din utmärkelse! Den är du värd! Så rama nu in din utmärkelse och titta på den de dagar då det känns lite motigt ;-)Är inne på din sida minst en gång om dagen för att inspireras…. Lycka till med forsättningen!

 10. Grattiskramar!!
  Har inte varit med på din resa från början utan hittade hit i vårvintras men har på den korta tiden blivit så otroligt inspirerad av dig och det du gör att jag inte kan tänka mig en mer värdig vinnare!
  Stort Grattis 🙂

 11. Grattiskramar till dig! Kan inte tänka mig en mer värdig vinnare!
  Du är en sådan otrolig inspirationskälla för mig!
  Kram Anna

 12. Grattis till utmärkelse! Roligt att du vann!
  Sedan får jag lov att tacka dig lite extra då de är tack vare dig som jag har startat min blogg. Tack för inspiration varje dag!

 13. Birgitta Kälborg

  Ett jättegrattis till dig. Jag är så imponerad av alla som vågar följa sitt hjärta och göra det de vill även om de inte kan allt, till att börja med. Det bevisar bara att det man brinnner för det blir bra, förr eller senare! (Jag önskar bara att jag vågade).. Njut av din framgång, den är du så väl värd! Kram från en beundrare!

 14. Stort grattis till det fina priset! Jag har följt din blogg i många år och du är verkligen en inspiratör och en förebild! Ingen kunde vara mer värd det här priset, grattis än en gång! / Carina i Ragunda

 15. Å finaste Lotta!
  Jag sitter här o gråter som en tokstolle..;)
  Tänk att det finns lite rättvisa!!
  Tänk att du är så värd det där och det ser ut som ni hade en magisk kväll..;)
  Största kramen ♥♥♥

 16. Jag kan bara instämma med alla andra gratulanter: Jättestort Grattis!!!! Och lycka till i fortsatta livet, både privat och som företagare.
  Kram Lena

 17. Grattis i massor!!!
  Superkul för dig och jag älskar att följa din resa som även inspirerar mig. Lycka till!

 18. WOW, grattis! Bra jobbat och kämpat!

  Och förresten, vem 17 ger sig själv rätten att ge nedvärderande kommentarer på det du gör?!! De har definitivt störst problem!

 19. Stort grattis Lotta! Det är du verkligen värd! Du är min stora inspirationskälla och du visar att det går att sadla om, bara man vågar.
  Kram Malin

 20. Ett jättestort GRATTIS, Lotta! Jag har följt din blogg nästan sedan starten. Du är så duktig och värd all framgång.

 21. Linda Ewaldsson

  Stort grattis!! Fantastiskt roligt, det var inte så länge sedan somjag upptäckte din blogg och nu kan jag inte vara utan den :-)) Alltid så inspirerande och många kloka ord. Kram Linda

 22. Stort GRATTIS! Du har kämpat så väl och det är så intressant att ha följt dig nästan från början! Fantastiskt fint foto på det fina paret!
  Grattis!

 23. Ett stort å varmt GRATTIS!!!! Så inspirerande med din historia. Ska själv göra en stor förändring i mitt liv till hösten…ska sluta som undersköterska inom hemvården och plugga till florist. Ska bli så otroligt kul å spännande. Lycka till med allt du tar dej för i framtiden! Kram Anna Bergman

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *