Starta en morgon

 
Glas och underlägg här, tallrik här 
 
Jag jobbar ofta sent på kvällarna för jag gillar det, så på morgonen är jag inte så pigg, men igår gick jag och la mig så imorse fixade jag lite finfrukost till ungarna. De gillar Smoothie för de har svårt att äta på morgonen. 
 
 
Ljuskoppar här
 
 
Mugg hittar du på tebladet i Linköping
 
Jag älskar att få vara hemma med dem på morgonen och slippa stressa iväg. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Starta en morgon”

  1. Maria fredriksson

    Börjar med att gratta till nomineringen!!Jag är även imponerad av din livsstilsförändring.Jag äter också Lchf men tror att jag äter för lite fett.Hur mkt fett äter du om dagen? /Äter du mkt smör eller mkt av grädden?/Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *