Klar för gala

 
 
Nu ni är man fixad för fest..tjohoo så kul det blir. Några snabba foton i spegeln och så får ni se mer bilder imorgon. Håret har jag gjort en enklare festfrisyr hos Honochhan , sedan har min vän Maria sminkat med Mary kay en sotig sminkning. Känner mig jättenöjd och lagom glammig. Min man står i duschen så oss tillsammans får ni se imorgon. 
 
 
 
För mig är den här kvällen en bekräftelse på att om man följer hjärtat så kan man komma långt och man kan sätta sina egna gränser både när det gäller sitt yrke och hur jag jobbat med hjärnan och med min kropp. 
 
 
Tack till er alla som tittar in här och era hejarop på blogg, insta och facebook. Ni finns med mig.
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Klar för gala”

 1. Ha så trevligt och njut kvällen!

  En liten undran. Sen du bytte portal kan jag inte bläddra bakåt i bloggen. Finns ingen "äldre inlägg" längst ner. Vet du något om det. Kul att titta tillbaka på tidigare inlägg.

  Stor kram

 2. Wow, vilken snygging! Så kul att du lyckats så bra. Jag har drömmar om både inredning och fotografering men kommer ingen vart det stannar vid drömmar 😉 Hoppas ni får en underbar kväll, kram Suss

 3. Så vacker och lycklig du ser ut. Hoppas ni får en fantastisk kväll, det är du verkligen värd. Beundrar verkligen den resa du gjort. Kram Malin

 4. Milda Matilda Lotta!!
  Du är vacker som en prinsessa och stort stort grattis här också..;) ♥

  Vilken underbar lyxdag. med håruppsättning och bli sminkad å allt. Det är ju så härligt när man drar ut på roligheterna lite längre.
  Du är så väl värd det här!
  Du är ju ett energiknippe och en inspiratör utan dess like.
  Kraaaaaaam Katarina
  ♥♥♥♥♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *