Att komma hem

 
Låda är gammal, möbel är ommålad, blommor här, lyktor här
 
 
Å jag älskar att resa, jag älskar att se nya platser och att träffa människor. Men känslan att komma hem och sätta fötterna på marken på sin egen gård är obetalbar. Jag älskar mitt lantliv. Här är min plats på jorden.
 
 
 
Lyktor här
 
Känslan att tillhöra är så stark. Tillhöra sin bygd, till dem man känner och få vara en del av den. Här är jag född och här tänker jag stanna och sedan kan jag resa och fara omkring bara jag får komma hem.
 
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att komma hem”

 1. Hej Lotta!
  Kommer du ihåg vad du använde för färg när du målade om trädgårdsmöblerna?
  Det blev ju jättesnyggt.
  Kram

 2. Det är så sant, jag känner precis som du…Det bästa med resa är att komma hem igen och se och uppskatta det man har!
  Det här du beskriver med att bli lycklig av känslan av tillhöra är så häftigt för det är ju precis vad Antonovskys Känsla av sammanhang handlar om. Då har man ju också oftast förmågan att se det ljusa och positiva även även i svåra saker och att man kan hitta en meningsfullhet i det mesta och det lilla. Även om jag inte känner dig så känns det som att du är just en sån person. En del av din personlighet som gör att du också lyckas med det det mesta du tar dig för !!
  Kram och en riktigt härlig PÅSK önskar jag dig!

 3. hallå gumman!
  Men där slog du ju huvudet på spiken…
  Så känner jag med för hemma…däremot är jag ju inte född just där vi bor och jag tror att jag skulle känna mig hemma även någon annanstans…bara min familj var med.
  Vilka underbart vackra bilder du tagit där..
  Något trollskt o magiskt över första bilden…den andas liksom tidig vårmorgon och man vill liksom kliva in i den.
  Ha en toppendag nu!
  Kraaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *