Nu är det dags för tjejmilen

 
 
Skål Louise Interiör
 
Då ska man vara laddad nu då 🙂 efter att ha sprungit sedan juli förra året så känner jag mig inte redo, men jag tror att jag kommer orka..faktiskt. Jag har bara sprungit 1 mil 3 gånger innan….bara och bara. Innan jag började träna hade knappt sprungit 1 km. 
 
Egentligen vet jag inte vad jag ska dit och göra när jag kan springa här hemma i lugn och ro. Men galenskap gillar jag så jag får försöka glömma bort allt folk (har lite svårt för stora folksamlingar ) och bara ha skoj. Vi är några tjejer som ska dit tillsammans och jag tror det kommer bli en ny kul upplevelse. Hade någon sagt förra sommaren att jag skulle springa tjejmiljen så hade jag skrattat högt. 
 
Ni får kanske uppdatering imorgon kväll om jag orkar 🙂 Ha en fin fredagkväll, här ska fotas bilder till ett reportage om mig i tidningen Land.
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Nu är det dags för tjejmilen”

 1. Lycka Till!!
  Du ska vara sååå stolt!!
  Är en dröm att kunna klara av att springa en runda(nja kanske inte en mil;). Har problem med värk, men kanske en dag blir det min tur.. 🙂

  Kram Marie 🙂

 2. Klart du ska springa tjejmilen! Det går mycket lättare också när man har några tusen medlöpare, det är rent av roligt och man är så stolt över sig själv efteråt…ja du hör att jag också haft mina ryck (tro det eller ej, jag som inte gillar att springa) tre gånger har jag sprungit loppet.
  Stort lycka till, det kommer gå hur bra som helst!

 3. Lycka till Lotta! Jag skulle absolut inte orka springa en mil just nu, är för otränad med konditionen men jag tror det är mer upplevelsen där och sen inbillar jag mig att man inte kan ta sig fram som man är van att springa, så det går nog bra och frysa lär ni inte göra ;=) kram

 4. heja, Lotta! och hoppas du har det fint i Sthlm! Du kommer säkert i mål pigg som en lärka!
  Har precis beställt din bok, ska bli mysigt att läsa, bläddra i när hösten kryper på.
  kram Lena i soliga, varma Blekinge

 5. Åh vad jag också skulle vilja springa tjejmilen. Det var ett av mina mål för 2013 att göra just så. Men en fraktur i fotleden satte stopp för dessa planer 🙂

  Heja dig!

 6. Hejsan! Det kommer att gå jätte bra ha bara roligt. Det händer så mycket runt om kring så man glömmer både folk och hur trött man kan bli. Man kan faktiskt gå och skylla på att det var trång för så är det. Jag kommer att satsa på midnattsloppet nästa år då jag tror att det är lite färre åskådare. Men jag kan hålla med betala för att springa:-)MVH Lisa i Jämtland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *