Ta det lite vackert….

Ljusstake Allrum, gillar den så mycket

Uppskattar dagarna vi har tillsammans här hemma  denna vecka.. vet att det kommer många dagar framöver ifrån varandra. Säger hej då till ungarna på morgonen, kryper ner i sängen igen hos min man och sover så länge man vill. Så blev det idag. Åt frukost till kl 11.30 och så bestämde oss att vi kommer bara hinna renovera trappen och så ber vi en snickare sätta in vår nya dörr. Min man jobbar mycket framöver så då är det bättre vi ”tar det lite vackert” som farfar hade sagt och lämnar bort jobb som tar för mycket tid och kraft.

Det var vår dag det…jo..jag har ju lämnat böcker i vår lilla lanthandel i byn. Så för den som känner mig och för er som förbeställt så finns den nu där. Tack till er åter igen för ni vill köpa min bok, det värmer.

Kram till er alla!

Bok Fyra årstider hittar ni HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ta det lite vackert….”

  1. Låter så härligt att bara ta dagen som den kommer och dessa sensommardagar är bara så ljuvliga 🙂 fick idag din bok med posten, så i eftermiddag låg jag i soffan och bläddrade i den och den är bara så fin 🙂 en riktig må-bra-bok ! Njut av ledigheten och kram på dig ! / Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *