62 kilo

 
 
Nagellack Nelly
Igår när jag letade batterier till ficklampan hittade jag batterier till vågen också. Har inte vägt mig på 2 månader, jag försökt att lägga själva siffran på vågen åt sidan och bara lägga fokus på en må bra kropp. När jag började träna så gick jag upp i vikt och då var det ännu viktigare, för jag märkte att kroppen blev stramare och byxorna större.

Imorse vägde jag mig och hade ytterligare gått ner 1 kg, alltså 1 kg på 2 månader vilket inte är så mycket, men nu tar det tid. Så nu är 16 kilo borta på min kropp och jag har bara 2 kilo kvar till min målvikt. Jag är 157 lång så 60 känns bra för mig. Det går långsamt och det gör ingenting just nu, för jag har kommit till ett läge då jag mest bara lever och tänker inte så mycket. Igår shoppade jag en ursnygg klänning, och det är så roligt med kläder..och dyrt 🙂

Jag har köpte mig några fina nagellack från Nelly i somras. Förr hade jag inga men nu slog jag till på 3 stycken på en gång. Mina egna naglar har nu växt ut så nästa gång behöver jag nog inga tippar.

Nu fångar vi dagen…
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”62 kilo”

 1. Hej Lotta! länge sen jag lämnade en kommentar efter mig! Men det betyder inte att jag inte följer din blogg! Tvärtom jag är in nu som då och kikar vad Lotta på landet har för sig och på instagram kikar jag in dagligen 🙂 Själv har jag inte haft tid med bloggande på ett år men vem vet kanske jag öppnar den igen nån dag… Boken har jag köpt, så fin den är! Så mycket som hänt sen du började blogga, har följt dig från början! Du inspirerar så mycket fortsätt så Lotta! God fortsättning på hösten!
  Kram Maria!

 2. Så härligt!
  Skönt och sunt, att inte varit så fixerad vid vågen..
  Idag har jag skyltat med din bok!Jättefin!! 🙂
  Kram Marie

 3. Såna saker som gör att man känner sig lite extra fin… Så tänker jag på att jag ska ta mig mer tid för det, för jag mår ju faktiskt liiite bättre då;-)

  Kul att du gillade mitt inlägg idag, även om bilderna blev lite dassiga i mörkret…
  Men jag gillar verkligen boken, så himla fin! Den ska stå framme i köket, favoritplatsen i huset:-)

  Gillade verkligen med det vita Trivselhuset… Nu har vi ett vitt hus, men än finns en del kvar att göra. Som du säger det tar sin lilla tid..

  Kraaaam Anna

 4. Rätt inställning tror jag, inte ge direkta avkall utan ta det mer långsamt medan man lever på som vanligt. Det är klart, vissa justeringar får man göra 😉 men det skall väl vara gött att leva, även under tiden. Kram o grattis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *