Jag och mina barn

Önskar er alla en skön lördag. Själv ska jag bara vara hemma och mysa med min bästa vän och hennes barn som jag ska bjuda på lunch. Vi brukar gå en promenad och bara prata.

Igår hade jag en härlig dag med reportage och så lite shopping i Örebro, visar lite framöver. Tack för alla gulliga ord om min bok den här veckan, jag blir så glad. Det händer mycket roligt framöver, både Leva bo på landet, Leva och bo och Land kommer ha lite reportage omkring boken. På måndag ska jag föreläsa lite på Rotary och så snart bokmässan och en massa annat kul. Jag laddar….

Ha en skön dag och stora kramen till er alla, så glad för alla människor som berikar mitt liv.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Jag och mina barn”

 1. Boken har kommit i postlådan.
  Härlig!!!!!
  Jag ska titta i den mera ikväll!
  Skulle dock vilja ha den signerad vid något tillfälle:)
  Så fina ni är på fotot.
  Njut av dagen!
  Kram Jeanette H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *