Mysiga Ljungskile

 
Ni som följt mig på instagram har sett att jag jobbat och haft mysiga dagar i Ljungskile och Lyckorna. Jag möttes av regn och en härlig Yvonne som bor i ett av husen i Lyckorna. Så fint och mysigt, men bilderna kan jag inte visa här. Tack Yvonne som läser här för du så hjärligt öppnade upp ditt hem för mig. På eftermiddagen sprang jag i regnet utmed havet och kände mig så glad för allt vackert. 
 
På natten sov jag i vackra Villa Sjötorp och imorse när jag vaknade och kom ner till frukosten spelades musik, brasan var tänd och tända ljus i alla rum. 
 
 
När jag satt där och år frukost kändes det som jag var med i en engelsk film 🙂 Vilken utsikt! 
 
 
 
 
 
 
 
Bo på hotell när jag är borta är lite extra lyx man kan unna sig, annars brukar jag bo på bed and breakfast. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockan 10 hade jag en träff med butiksägaren av Sprudla, vi tog en fika Cafe Flora. Cafet och butiken ligger i centrala Ljungskile i en underbar byggnad. Får ni möjlighet så åk dit!
 
 
 
 
 
Inne hos Sprudla fanns det så mycket fint, där fick man hålla i plånboken hårt! Är det något ni vill köpa på bilderna, så kan Linda skicka till er. Klicka HÄR så kommer ni till bloggen och där är det bilder på snygga tjejer..:))
 
 
 
På eftermiddagen var jag iväg hos en annan bloggare och gjorde två pysselreportage. Lika mysigt det med.
 
Jag är oerhörd tacksam för alla möten med människor jag får, det känns som jag lär mig lite mer om mig själv hela tiden. Att få möta andra i samtal och relationer är verkligen livet!
 
Nu är jag hemma igen, har massor att jobba med framöver och jag kommer utgå från mitt hem. Det brukar hända en massa på vägen och det gillar jag.
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Mysiga Ljungskile”

 1. Kan tänka mig att det är en fantastiskt möjlighet att träffa alla dessa människor!!! Jag ser verkligen fram emot att träffa dig, du energiknippe:-)
  Kram Anna

 2. Så mysigt du verkar ha haft det. Tända ljus och brasa vid frukost låter inte helt fel. Ännu intar jag min frukost i uterummet (med infravärmare och filt på)men det är snart tid att flytta in och då ska jag ta fram nåt fint ljus.
  Må så gott!

 3. Vi promenerade längst havet nedifrån Ljungskile, i somras, för att njuta av både hav o alla vackra hus. Sprang du den vägen blir jag grymt imponerad, backe upp o backe ned.. =) Synd att jag inte hade koll på att där fanns en sådan fin butik, det får bli ett besök där nästa gång.

 4. Hej
  Jag har varit på Villa Sjötorp och det var underbart!!! En plats som jag varmt rekomenderar!!
  Missade dock den härliga butiken. Det blir till att återvända:)
  Britt

 5. Åh vad mycket fina saker!! Förstår att det gäller att hålla hårt om börsen där 🙂
  Vilket roligt jobb du verkar ha. Beundrar dig för att du vågade ta steget att följa dina drömmar. Du inspirerar!
  Tack för titten och hoppas du får en bra dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *