Måste bara sitta en stund…

 
 
Koppen har jag fått av min vän Thess
 
Ute är det fullt med löv, här inne finns det alltid mycket att göra. Trots att både min mamma och min man har plockat och städat när jag var borta så finns det massor att göra. Det tar liksom aldrig slut, man måste lära sig att leva med det. 
 
 
Om man inte tar pausar och säger stopp så hinner man inte uppleva, inte tänka eller känna efter. Så idag är en sådan dag jag sätter mig fast jag inte har tid eller pysslar med saker som ger energi. Andas ut och funderar. Utan dessa stunder skulle jag inte funka och kunna vara så kreativ. När barnen var små då var fokus nästan bara på dem, men nu är det även min tid och fokus på mig..på oss.
 
 
 
Jag måste bara få sitta en stund, ta en paus och andas ut…..
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Måste bara sitta en stund…”

 1. Den där koppen är så vacker! Jag stod i Sigtuna och tittade på en sådan kopp, i tre dagar velade jag om jag skulle köpa en eller ej. Jag köpte ingen för jag ansåg att där var inte plats i resväskan. Men vacker är det.

  Jag tycker du resonerar helt rätt, man måste låta det vardagliga vara ibland för att ge sig själv tid att andas.

  Hoppas att du fick en fin dag!
  Kram

 2. Så himla sant!!! Vår flicka är ju 8, ja 9 i januari faktiskt, så visst är fokus mycket på hennes behov.
  Tänk om man kunde önska sig tid, så att man kunde få tid i ett litet paket. Va vackert det skulle vara.
  Gillar inte att tiden bara rusar förbi en i hundranitti.

  Hoppas du haft en fin dag!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *