Min träning just nu

 
Igår hade jag en riktig skitdag, jag tänker att jag vill skriva om dem med för jag är inte perfekt. Det finns inga perfekta människor. Man kan väl säga att de dagarna är väldigt få hos mig. Jag stressar sällan upp mig, eller mår dåligt över saker nuförtiden. Men igår var en sådan dag när jag kände mig jagad…

Jag har jobbat mycket med mitt huvud hur jag vill tänka, men ibland orkar man inte. Igår vaknade jag med huvudvärk och resten av dagen fortsatte i den takten. Hur jag än försökte vända mina tankar så blev det inte bra, så ibland måste man bara tillåta sig att ha en skitdag.

 
 
Många av er gillar före och efterbild 
 
 
Idag känns det helt annorlunda. Ikväll ska jag gå med 5 tjejer på middag och lyssna på sång. Det kallas för kärringkvälla i Boxholm och min bror är med och sjunger. Bara kärringar får komma då :))

 
Jag fick en fråga vad jag har för kläder nu när jag tränar…så här kommer det. Ett linne Nike med bh Stadium, en liten jacka Röhnisch, byxor Nike Stadium och skor Asics. Jag springer bara på dagarna när det är lite varmare ute, men på kvällarna när vi går blir det reflexväst och ficklampa också och lite mer kläder. Just nu kör jag springa en dag, gå en dag och styrketräna.

Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Min träning just nu”

 1. Alla har vi dåliga dagar. Men skönt för dig att dom inte är så många. Eftersom jag har både ångest och fibro har jag ganska många dåliga dagar men jag jobbar ständigt med mina tankar och känslor för att inte låta de ta över mitt liv. Ibland går de bra och ibland mindre bra. Men jag fortsätter. Skulle vara intressant med ett inlägg om hur du jobbar med dina tankar. Kram

 2. De där dagarna när man inte kan vända tankarna är jobbiga. Jag jobbar mycket med att leva efter lagen om attraktion vilket har förändrat mitt liv men ibland är det trögt.

  Härligt att du mår bättre idag!
  Kram

 3. Gosh Lotta – en sån där dag har jag idag!! Blir galen av inombordstress och ångest av en massa olika anledningar och spelar ingen roll att det är fredag. Och sen dog jobbtelefonen… GAH!! Men imorrn är det säkert bättre…. KRAM

 4. Hej finis!
  Nästan skönt att höra att även du har sånna dagar..;)
  Jag har haft skitdagar hela den här veckan..:( Hoppas snart det vänder.
  Nu åker vi i alla fall till Thailand om en vecka å då blir det 14 bra dagar..;)
  Kraaaaaaaaam Katarina

 5. Tack för att du delar med dig! För visst har vi alla dåliga dagar, även om man försöker tänka positivt så gott man kan. Man måste nog få tillåta sig att få må dåligt ibland tror jag med, för sen vänder det ju. Underbar inspiration hos dig, är alltid så roligt att titta in här!:)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *