Krans

 
 
När mina barn inte ville följa med mamma till Stockholm så blev det minitripp till Linköping istället. Frukost på hotell Ekoxen, lite shopping på staden och så Ikea m.m. tre timmar och alldeles lagom. Nu ska jag bara sitta här vid datorn och jobba och lyssna på musik, en skön stund. Kransen på bilden band jag häromdagen. Jag har ingen kunskap inom blommor men ändå får jag jobb som det ibland vilket jag tycker är jättekul. Den här ska jag ha på min egen vägg.
 
 
Ha en fin kväll. Hoppas din dag varit bra!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Krans”

 1. Lotta!!! Ledsen för att jag missade ditt föredrag här i Tranås, hade behövt bli inspirerad för att våga satsa på min dröm. Beundrar dig att du vågade lämna det trygga för att följa din egen väg….å så bra det går sen också, grattis till det!! Höstkramar Maria

 2. Du är så himla kreativ Lotta! Tycker det är fantastiskt!

  Jag vill också göra en krans till dörren! Tror jag ska ta några kottar som föll ner från granen nu när det var storm. Inget ont som inte har ngt gott med sig.

  Kram

 3. Åh vad trevligt detta var, jag hittade Dig på min Dotters blogg.
  vilken fin Höstkrans Du gjort,
  Du är ju jätteduktig.
  Kram från gammelgäddan
  Hajan

 4. Hej! Vilken fin krans.Den är ju gjord med naturmaterial från en skogspromenad antar jag. Så enkel men det är det som är det fina:))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *