Förebilder arbetsrummet

Nu ska ni få se förebilder på mitt arbetsrum. Det här ska alltså bli ett rum som jag kan stå och jobba i och fota. Inget kontor osv. En verkstad kallar jag det med förvaring och bänkar osv. Så här ser det ut när man kommer in. Sågen ska inte stå kvar, den den var för tung för mig att flytta.
Rummet har varit fullt med skräp men nu har jag städat bort allt. Till de som undrade så är skolan vår egen, vi bor i den gamla lärarbostaden och skolan ingick i köpet. 
Rummet ska målas vitt och golvet ska behandlas. På väggen rakt fram ska det byggas en träbänk ut med hela och förvaring under. Hyllor ska upp med m.m. Här ska jag kunna stå och plantera tex. Väggen till vänster ska jag ha förvaring av verktyg.

I mitten av rummet ska det köpas ett gammalt stor bord, plåtlampor i taket och ett vitrinskåp mot väggen. Förvaring av porslin m.m Det är tänkt att det även kan finnas andra möbler som kan kan använda när jag fotar. Det får bli en del där man kan flytta runt. Alla möbler som ska in kommer i stort sett vara gamla, så jag ska leta på olika ställen som jag vet har mycket fint eller måla själv.
Det här ska bli skoj och det får ta lite tid så det blir som jag tänker mig.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Förebilder arbetsrummet”

 1. Så spännande att följa, du gör allt så fint.

  Vilken lycka att ha tillgång till ett sådant rum, även om jag inser att en hel skola även kräver en del engagemang och skötsel.

 2. Det kommer nog att bli toppen om jag ”känner” dig rätt. Underbart att kunna var där och jobba:)
  Du är så kretiv och duktig!

  Såg ett av dina fina reportage i Hus o Hem nr 13, ”Adventsmys i orangeriet”. Lika fint och inspirerande som vanligt!
  Längtar till 1:a advent och allt runt omkring!

  Ha en riktigt bra vecka och helg.
  Tänd många ljus, både för det är så fint och för nära och kära!
  Kram /Jeanette H.

 3. Vad mycket roligt du har framför dig och vilka stordåd som ska hända i det rummet! Gamla möbler mm kan du ju köpa av mig, vet ja:)
  Skrivit om Land-reportaget idag på min blogg, och länkar hit.
  Kram Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *