Som jag jobbat

 
Å herrejösses vad jag är trött nu, som jag jobbat!! Mitt rum i skolan som är 30 kvm och som var fullt med skräp är nu så gott som tomt, dessutom har jag städat vedrummet. Jag har fått hjälp av både mina barn så jag har inte varit helt själv. 
 
Nu ska det städas mer noggrant och väggarna behöver tvättas med målartvätt skulle jag tro och sedan bli vita. Nu börjar det roliga att fundera ut hur jag vill att mitt arbetsrum/verkstad ska se ut. Det ska inredas med gamla möbler från loppis. Mot de vita väggarna tänker jag mig ett stort arbetsbord i mitten på rummet och stora plåtlampor som hänger ner. En bänk där jag kan allt jag behöver när jag planterar, ett skåp med porslin m.m. Jag ska sätta mig och samla bilder och inspiration så ska ni få vara med på resan. 
 
 
 
Såg idag att Clara, Anna-Karin Nyberg  och jag finns 
på Expressen, ni kan läsa om det här och här.
 
Nu måste jag vila mig.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Som jag jobbat”

  1. Høres ut som et spennende prosjekt du er i gang med. Det blir nok fint. Flott bilde av sviblene i sinkfatet. Likte også godt bildet under av speilet og lysslyngen rundt det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *