Min vikt före och efter

 
Bild mars 2013, och mars 2011
 
Vilken härlig dag vi haft med kalas, massor av god mat, släkt och vänner osv. Ska visa er mer bilder från det framöver.

Men först ska jag vara lite ego, jag är glad av att se min spegelbild. Jag är glad över att inte behöva bära på dessa kilon. Mest glad över är jag över min envishet som tagit mig långt på olika plan och att jag sagt till mitt huvud att ta hand om mig själv. Livet handlar inte om kilon, det handlar om att leva och älska och vara stolt och nöjd över den man är…det är jag ännu mer nu.

Så till dig som också vill göra en viktresa så säger jag bara…”allt sitter i huvudet”…det går om man vill, men det tar lite tid. Oavsett om du bär på kilon eller inte så älska den du är, var stolt över dig..livet är för kort för att gå omkring och vara missnöjd. Jag hade inte detta som plan att gå ner så här mycket, jag var inte speciellt missnöjd…jag bara började och så blev det lite mer på vägen. Min träning ger mig så mycket glädje i livet som jag aldrig kunna ana. Jag är inte i mål ännu, men i min hjärna är jag i mål för länge sedan…

Nu är det dags för Lotta att lägga fötterna högt och njuta lite mer av kvällen och dricka upp mitt glas vin. 
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Min vikt före och efter”

 1. Det lyser verkligen om dig nu, Lotta! Härligt när man mår så bra!:)
  Jag borde gå ner några kg, men just nu försöker jag träna några gånger i veckan och ändå vara nöjd med min kropp. Den är inte smal, men det orkar rätt mycket när jag vill!:)
  Kram

 2. Oj ja vilken grej, vilken resa du gjort. Vilken snygging. Till sommare och allt. Vad för storlek då och nu.. O hur många kilon.
  Kram vännen
  Grattis!
  Eva

 3. Hej!
  Bra jobbat och kämpat av dig!
  Tack så mycket för ditt mail om mattan som jag frågade dig om.
  Fortsätt att kämpa på!
  Kram Marina

 4. Bra gjort Lotta!
  Snälla Lotta, kan inte du berätta hur lång du är, och vad du vägde då du började resan, ja och förståss ,,vad du väger idag…man ser ju skillnaden men vore kul att veta?
  Kram Karin

 5. Otroligt att se! Man blir verkligen peppad av din resa.

  (Jag tror där är ett litet skrivfel i din inforad till vänster, för det är väl ändå ”en” tonårsdotter, och inte ”ett”? Jag har varit utlandssvensk i så många år att jag fick tänka till på reale och neutrum. :))

  Din blogg är min favorit!

 6. GRATTIS!
  Ja, det sitter i huvudet!
  Önskar bara att mitt huvud förstod det! Hur ska jag göra? Övertyga skallen att vara med? Hjälp!

  Jätteglad för din skull!

 7. Du ser helt FANTASTISK ut!! flink du har vært 🙂
  Går selv på lchf og gått ned 17 kg siden 2010 – har 10 kg igjen før jeg er fornøyd så jobber med saken 🙂

  Ha en fin uke,
  Klemmer♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *