Fånga livet..

Tjohoo det är fredag, solen lyser och jag städar. Jag är inne i en sådan är period när jag är rädd om livet, tänker att dagarna går och jag vill leva livet, utnyttja tiden..ta till vara på dagarna, tänka goda tankar.

Så idag när jag städar så ska jag fundera lite på vad det är jag vill med livet, vad ska jag satsa min tid och mina pengar på, vad är det som är värt att minnas, vad är det jag inte vill missa. En sak är säker klaga över saker som inte går att påverka som tex. väder det skiter jag fullständigt i..jag vill vara glad och när jag är det då blir livet banne mig så mycket roligare.

Så nu kör vi, fångar dagen, ler mot solen och säger..livet är ta mig tusan underbart och denna dagen får vi bara idag, aldrig mer!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Fånga livet..”

 1. Underbart inlägg.
  Din glädje lyser och strålar.

  Jag känner precis som du……….livet är alldeles för kort för att gnälla över småsaker.
  Tyvärr är det såååå många som gör det.

  Kram till dig och fin helg,
  Anneli

 2. Vad förståndig du är! Härligt med sådana glada och tänkvärda ord, det smittar! Trots att min vardag blivit förändrad, försöker jag också gå vidare, så nästa vecka körs det igång ett rejält projekt här hemma:) Skönt att ha något som skingrar de dystra tankarna.
  Precis som du skriver, livet är alldeles på tok för kort för att slarvas bort (konstigt, det där känner jag visst igen, har ju det som motto, hrmmm, visst glömt det ett litet tag nu)
  Ha en underbar underbar dag!
  Kram

 3. I morse gnällde jag för mig själv över vädret. Det var tjugo minusgrader och jag frös som en liten tok. Tänkte skriva nåt gnälligt på facebook, men när jag läste igenom andras statusar och såg att min kusins mamma gått bort och att en annan fått tillbaka sin aggressiva cancer, då kände jag mig jäkligt futtig. Gillar ditt tänk, du har hittat helt rätt!

  Kram,
  Jenny

 4. Oj, det var längesedan jag var här. Ja, det är viktigt att tänka på vad man vill med sitt liv. Vart man ska och hur man ska ta sig dit.
  Lycka till!
  Cilla♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *