Reportage om Lchf

 
Idag hittar du mig i Expressen söndag, så konstigt att se sig själv i en tidning. Jag tycker det är en bra artikel om oss fyra som olika sätt har blivit friskare genom att välja en kost som Lchf.

Jag har inte haft någon sjukdomsbild innan, men himmel nu är jag så mycket piggare och har energi så det blir över. Jag vill inte bli jättesmal, jag vill bara ha en måbra kropp som passar en 40 åring som vill leva livet 🙂 Jag vill orka göra saker, jag vill kunna klä upp mig och jag vill minska risken för att få diabetes osv. Jag har fått det nu, en pigg kropp som gillar att röra på sig.

 
 
Så jag kommer fortsätta att äta en liberal stil av Lchf, och njuta av livet.  Lite fika någon gång i månaden, motion 3 gånger i veckan och utesluta pasta, ris, potatis och bröd i vardagen. Jag får i mig kolhydrater varje dag, men i små mängder som får mig att må bra.


Thats my life 🙂

 
Kram Lotta
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Reportage om Lchf”

 1. Attans tjusig brutta ;o)

  Tråkigt nog så verkar det inte som om LCHF fungerar på alla. Men man kan ju alltid roa sig med att dra ner på det söta och kolhydraterna.

  Kram från Lisa i norr

 2. Tycker att du har en superbra blogg och glädjs av att se att du har lyckats på så många plan här i livet. Allt gott till dig!

  /Sara

 3. Toppenbra jobbat Lotta!
  Jag kör ju något liknande nu jag också. Ingen stenhård diet utan mer som du att jag skippar socker o det mesta av kolhydraterna i vardagen och mer motion!
  Kram Susanne

 4. Tack för inspirationen! Jag är väll circa där du var när du startade LCHF, eller lite större faktiskt, och det gläder mig att se dina framsteg, för det betyder ju att kanske jag också kan klara det!
  Tack!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *