Vårt lantkök

En av de bästa rummen i vårt hus är köket. När vi flyttade in för 13 år sedan var det ett litet rum. Jag är så glad att vi slagit ut väggen och kunnat bygga ett stort kök.
Hade jag byggt det nu hade vi kanske valt några andra val, men det är traditionellt och fint och jag trivs så himla bra i köket. Vi köpte vårt hus, långt under en miljon eftersom vi bor långt ut på landet..så vi har haft råd att renovera lite istället. Det är kul att få göra huset till vårt eget.
Brickor HomeNord, skål Louise interiör, Roberts radio

När du läser det här är jag i Örebro och roar mig och säkert ont i magmusklerna av allt kul som brukar hända när vi är tillsammans. Men snart är jag hemma igen

Ha en skön dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vårt lantkök”

 1. Nämen heeeej!
  Har du varit här i min stad..;)
  Hoppas ni hade riktigt trevligt!
  Å vad många inlägg jag hade missat nu…jag stor log åt rundvandringen där du visar allt som borde göras…ååå vad det är skönt att se att allt inte är perfekt hos andra heller…;) Här är det maaaaaassor ute att göra och nu hoppas vi att värmen äntligen har kommit för att stanna så vi kan börja nångång..;) Charmen med hus är ju att man aldrig blir färdig. För när man hunnit runt ett varv, ja då är det ju bara att börja om igen..
  Ert kök är jätte fint och jag förstår att du trivs där. Va mysigt att gå på konsert och bo på hotell med dottern.. och tack för peppet..”bara gör det”…
  Det ska jag ta till mig nu tror jag så jag kommer igång…seg idag.. mycket vin igår..
  Kraaaaaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *